Mozaik Showbizz

'jennifer je bolji izbor'

Vlasnica modnoga brenda iznijela pikanterije iz razdoblja kad je bila na vrhuncu slave: Brad je nevjerojatno pristojan i drag, ali Angelina Jolie je prava k***a!

'jennifer je bolji izbor'

Amerikanka Caprice Bourret (47), koja od 1996. godine živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica, televizijsko lice i poduzetnica, tj. vlasnica modnoga brenda By Caprice, u intervjuu za New! Magazine progovorila je o pikanterijama iz razdoblja kad je bila na vrhuncu slave, piše Jutarnji.hr.

- Bila sam poprilično razuzdana, koliko sam samo pila! Nikad se nisam drogirala, ali znala sam vraški dobro potegnuti! Bez problema bih strusila bocu votke, sama samcata! Dečki bi kraj mene padali pod stol! - prisjetila se bez zadrške Caprice, a prenio je Daily Mail.

Ali ono što je najviše zaintrigiralo javnost bio je opis njezina susreta sa slavnom holivudskom glumicom Angelinom Jolie (43).

- Jednom sam večerala s njom, kao i s Bradom Pittom, ali odvojeno. Ne mogu se sjetiti jesu li oni tad već bili u braku, ali Angelina je bila grozna. Ponašala se kao prava k***a! Tijekom večere nije progovorila niti jednu riječ - samo je sjedila i buljila u prazno. Iskreno, bila je užasna...

Brad je, sasvim suprotno, jako dobar momak, nevjerojatno pristojan i drag, Jennifer Aniston definitivno je bolji izbor žene za njega - zaključila je Caprice.

Naslovnica Showbizz