Mozaik Showbizz

NASILNI DEPP

'Sasuo je psovke mojoj prijateljici i tresnuo mobitel u moje lice. Ona je zvala policiju, on me vukao za kosu...': isplivala snimka svjedočenja hollywoodske glumce protiv slavnog muža

NASILNI DEPP

Snimka potresnog svjedočenja američke glumice Amber Heard tijekom kojeg je iznosila detalje svog mučnog odnosa s Johnnyjem Deppom procurila je u Daily Mailu, prenosi Jutarnji.

U fokusu Heardinog svjedočenja bio je posljednji fizički obračun između nje i Deppa u svibnju 2016. godine. Upravo nakon tog incidenta odlučila je razvesti se od njega.

Glumičino svjedočenje datira iz kolovoza iste godine kada se u društvu svog i Deppovog odvjetnika prisjetila mučnih detalja tog incidenta u sklopu brakorazvodne parnice. U videu objašnjava da ju je Depp vukao za kosu i pogodio telefonom u lice. Kaže kako je na telefonskoj vezi bila prijateljica koja je i alarmirala hitne službe.

Kad je stigla policija, Heard je odbila dati izjavu jer, kaže, nije željela da incident dođe u medije.

"Sve čega se sjećam jesu psovke koje je sasuo mojoj prijateljici Io Tillett Wright, dodajući kako me sada može imati. Zatim je zamahnuo mobitelom i bacio ga što je jače mogao u moje lice. Rekla sam: Pogodio si me. John, pogodio si me. Dušo, pogodio si me u oko" - pričala je vidno potresena glumica.

"Počela sam plakati i on mi je prišao... Zgrabio me za glavu, rukom primio moju kosu i rekao: 'Pogodio sam te u oko, ha? Daj da vidim gdje sam te pogodio. Što ako te povučem za kosu?' Teško je to opisati, ali tada kao da me povlačio s jedne strane na drugu držeći me za kosu", govorila je i gestikulirala Heard.

Nekoliko trenutaka poslije u stan u kojem se odvijala drama ušla je prijateljica Rocky, koja je imala svoj ključ, a nakon nje i jedan od Deppovih tjelohranitelja, nakon čega je glumac napokon prestao maltretirati suprugu.

Heard je potom otišla u susjedni stan kod prijatelja i nazvala odvjetnika kako bi zatražila savjet što joj je činiti.

Inače, Depp tuži svoju bivšu suprugu za 50 milijuna dolara, tvrdeći da ga je klevetala pisanjem o zlostavljanju, a ova snimka je tek jedan od brojnih dokumenata podnesenih u tom slučaju.

 

Naslovnica Showbizz