Mozaik Showbizz

ŠUŠUR U INSTITUTU

Nives Ivanišević ovaj put nije pratio Goran, njenu pojavu u zlatnoj haljini mnogi su pohvalili, dolaskom na modnu reviju ELFS-a iznenadio je drugi naočiti Splićanin

ŠUŠUR U INSTITUTU

Modni dvojac ELFS, kojeg čine Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, sinoć je spektakularno proslavio 15. godina uspješnog rada, grandioznom modnom revijom u Hrvatskom institutu za povijest.

Prostori kao što su oni velesajamski, odavno nisu dovoljno inspirativni domaćim dizajnerima, koji kao da se natječu u tome tko će osigurati neobičniji prostor za svoju modnu priču.

Što je svakako pohvalno, jer se u produkciji podižu ljestvice, a i prostori koji su desetljećima, neki i stoljećima bili važni i bliski samo određenom krugu ljudi, "susreću" se s potpuno novom publikom.

ELFS-i su predstavili najnoviju kolekciju za proljeće i ljeto Chameleon, a veliki jubilej podržale su i brojne osobe iz društvenog života.

Stilski uvijek dotjeran bio je tu i ministar turizma Gari Capelli, stigle su i Tatjana Jurić, Nikolina Pišek, danijela Gračan, Doris Pinčić Rogoznica, Marijana Batinić, Lejla Filipović, Mia Dimšić, kolege dizajneri poput sestara Boudoir, Domenica Žuvela i brojni drugi.

Posebno su primijećene dame koje, zbog friških roditeljskih obveza, ne stignu toliko često izlaziti, poput Nives Ivanišević koja je stigla bez svog supruga Gorana, a u zlatnoj haljinici je pokazala da u trudnoći nisi zaradila ni "dek" viška.

Sjajnom linijom može se pohvaliti i druga "nedavna trudnica", RTL-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

Dolaskom na modni događaj, ipak, posebno je iznenadio Petar Grašo, kojeg nismo navikli sretati na događajima ovog tipa.

Dok je njegova Danijela žirirala u showu "Zvijezde pjevaju", Grašo je imao priliku "prišpijati" joj aktualne trendove. A možda prenijet i koji sočan trač. Bar njih nikad ne manjka.

 

Naslovnica Showbizz