Mozaik Showbizz

LJUBAV PRŠTI NA SELU

Jeste čuli kako Marko zove svoju Bosanku? Kad Miljevčanin svojoj nevjesti konačno nauči ime, može je odvest i 'prid oltar'

LJUBAV PRŠTI NA SELU

Kad se u kadrovima gledanog RTL-ovog realityja "Ljubav je na selu" ukaže najjači predstavnik najjačih snaga Dalmatinske Zagore, Marko Skelin, osmijeh vam mora zaigrati na licu.

Zbog njegove srčanosti, iskrenosti, otvorenosti, pod nemuštom grubošću sakrivene nježnosti.

Kako Marko "pregovara" sa svojim potencijalnim nevjestama, Splićankom Ksenijom ili bosanskom Ličankom Rasemom, već ulazi u anale.

U šezdesetim godinama života, smještenog na kršu i kamenu, nema mjesta za zavođenja i suptilno izgovorene rečenice, tu se ide "u glavu".

'Nu šta je dobar krevet! Ti imaš siguro bar 80 kili, ja iman 115, a nu šta je dobar!': dok se jedni trse biti romantični, žene osvaja i izravan pristup, evo kako se to radi u Miljevcima

"Kako ti nas zamišljaš Rasima? Meni žena triba samo u kući, da me dočeka ručak, večera, oprano, da ne moran ja prat, ja ću sve drugo oko kuće, ovaca.

Kupija bi još kokoša..." - kazuje Marko svojoj "Rasimi" (cijelo je vrijeme krivo oslovljavajući, jer ime joj je Rasema), ali "Rasima" ga ne ispravlja, nije njoj to važno.

"Ja nas zamišljam odlično, Marko, ja mislim da bi se mi slagali" - gleda ga Ličanka ravno u oči, ispijajući piće na šibenskoj rivi, u gradu u kojeg je došla prvi put u životu.

Problem je što i Splićanka Ksenija zamišlja da bi ona i Marko živjeli "kao u bajci", pa ga usput pokušava "prosvijetliti" primjedbama kako je Rasema previše posesivna, da mu neće dati da igdje ide bez nje.

Ni FBI ne bi utvrdio točne godine Splićanke Ksenije koja faćka Marka iz Miljevaca: u videu s Rive priča da joj je 47, na ekranu piše 52; Zbrka je vladala i kad je zavodila Stanka

"Ima dva dana velika je neroza između nji dvizi..." - ocjenjuje Marko.

Ali naći će on već načina da to "iznivelira".

Samo da još Rasemi nauči ime...

 

 

Naslovnica Showbizz