Mozaik Showbizz

Ljubomorni ispadi

'Niste mu vi jedine...': djevojka 'iz vana' uletjela u show i ukazala na sumnjive aktivnosti ljepuškastog farmera, jedna kandidatkinja instantno ispalila da hoće kući

Ljubomorni ispadi

Nakon prvog vala eliminacija, situacija u emisiji "Ljubav je na selu" tek se zahuktala. Ne samo da su preostale kandidatkinje konačno pokazale "od čega su" i krenule u boj za farmere, već je na jedno imanje stiglo i sasvim novo lice.

Čini se da je "u troje" bilo, koliko-toliko, prijateljski, u dvoje je pak rat otvoren.

Prve su s paljbom krenule gospođa Rasema, podrijetlom Bosanka i vitasta Ksenija iz Splita koje su ostale "same" na farmi. Najprije riječima, onda i pjesmom, žene su u jednom trenutku pjevale samo da bi nadglasale jedna drugu, jer Marku iz Miljevaca pjevanje je naročito drag "sport" - osim ako se ne radi o "kaubojskim" pjesmama čijim repertoarom Ksenija, začudo, raspolaže.

Njih Marko ne zna, ali u svakom trenutku svakoga dana voli zapjevati svoju omiljenu "Misli svatko...", što je, izgleda, Rasema prva "skužila".

Na Draganovom su se pak imanju, nakon početnih suza zbog epiteta koji su se lijepili, strasti smirile, a farmer je bez mnogo razmišljanja eliminirao Miru i ostao sa dvije kandidatkinje koje su mu očigledno od početka "najnapetije".

Jovana pak tek čeka drama, koju si je sam zakuhao. Na njegovo imanje stigla je djevojka iz njegove prošlosti, "iz vana", jedna koja mu, sudeći po reakciji, mnogo znači. Zove se Ružica i upoznali su se preko Facebooka, a iako nije htjela na početku ući u show, shvatila je da joj ljepuškasti Slavonac jednostavno previše znači.

Uz to, načula je za aktivnosti s Paulinom, kao i za dopisivanje s nekim drugim curama, pa je sve te sumnjivosti htjela ukloniti.

No uslijedio je ljubomorni ispad vatrene Marije - ona ne taktizira.

"A tko je Marijana?!", upitala je oštro nakon što je Ružica spomenula "dopisivanje s Marijanom". "Neka četvrta?!".

"Pa naša Marijana", objasnila joj je na to, zbunjeno, uvijek pomirljiva Victoria.

"Ajde, barem jedna manje", zaključile su. Ali ne sumnjamo da će biti ludo i nezaboravno dok se strasti ne slegnu.

Naslovnica Showbizz