StoryEditorOCM
Showbizigra prijestolja

Incestuozne ljubavne veze završit će smrću dviju kraljica; Hoće li zaista Jon i Jaime u završnici 'Igre prijestolja' ubiti Daenerys i Cersei?; Obožavatelji čekajući razvijaju razne teorije

Piše M. Č.
13. veljače 2019. - 22:56
Kakav će biti kraj ljubavne priče Jona Snowa i Daenerys Targaryen?Kakav će biti kraj ljubavne priče Jona Snowa i Daenerys Targaryen?

S golemim razmakom između sedme i osme sezone, logično je da su obožavatelji serije "Igra prijestolja" gotovo dvije godine dugo čekanje kratili razvijajući teorije o završetku jedne od najuspješnijih i najpopularnijih serija u televizijskoj povijesti. Početak prikazivanja posljednje, osme sezone sve je bliži, dogodit će se to 14. travnja, a razne teorije dosegle su vrhunac.

Prema jednoj od njih, u velikom finalu će dvojica iz društva glavnih likova ubiti žene svog života. Fanovi, naime, vjeruju kako će Jon Snow, kralj Sjevera, kojega glumi Kit Harington, ubiti "majku zamjeva" Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), pretendenticu na Željezno prijestolje koja je zapravo njegova teta, čega još nisu svjesni pa su na kraju sedme sezone postali ljubavnici.
Još jedna incestuozna ve...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:01