Mozaik Showbizz

'ZNAŠ KOGA SMO TREFILI?'

Nina u Splitu nije mogla proći neopaženo: u maštovitoj kombinaciji Splićani su je odmah 'ubrali', rado je pozirala i našem fotoreporteru na skalinama

'ZNAŠ KOGA SMO TREFILI?'

"Dugo razmišljam o velikom koncertu u Splitu i napokon se pružila prilika da se on ostvari. Toliko se veselim izvesti jedan poseban repertoar za svoju publiku u Dalmaciji i prilici da upravo tamo proslavim Dan žena. Bit će to posebna večer kakvu Split i zaslužuje..." - komentirala je prošlog mjeseca Nina Badrić, potvrđujući svoj nastup u splitskoj Spaladium Areni, zakazan za 8. ožujka.

Nina je danas osobno stigla u Split kako bi iz prve ruke otkrila što sve planira za nastup koji se tako fino spaja sa ženama osobito omiljenim datumom, a svojom je šetnjom kroz grad, dakako, privukla poglede prolaznika.

U điru kroz splitsku Ulicu kralja Tomislava Nina nije mogla proći nezapaženo, pa sve i da Splićani "na prvu" nisu registrirali o kome je riječ, "skenirali" bi je kao zanimljivo odjevenu; taj detalj u Splitu nikad ne prolazi "lišo".

U crno-bijeloj kombinaciji tenisica, haljine i kaputića pjevačica je stigla pred hotel Cornaro, gdje je zakazala susret s novinarima, a našem je fotoreporteru raspoloženo pozirala i na skalinama.

Splićanima koji su je mimoišli penjući se u poštu platiti račune začinila je dan, eto epizodice za ispričati koga su danas trefili...

Naslovnica Showbizz