Mozaik Showbizz

'LJUBAV JE NA SELU'

Ni FBI ne bi utvrdio točne godine Splićanke Ksenije koja faćka Marka iz Miljevaca: u videu s Rive priča da joj je 47, na ekranu piše 52; Zbrka je vladala i kad je zavodila Stanka

'LJUBAV JE NA SELU'

"Ja sam Ksenija Munitić, imam 47 godina i dolazim iz Splita, prodajem tekstil na štandu..." - predstavila se natjecateljica-povratnica u showu "Ljubav je na selu", dobro poznata pratiteljima RTL-ovog showa još od prije dvije godine, kad je pokušala osvojiti naklonost brkajlije Stanka Rajčića iz Nevesta kod Unešića.

I ove je sezone crvenokosa "kaubojka" (za one manje upućene, Ksenija pred kamerama rado zapjeva u country maniri) nastavila pretendirati na Dalmatinsku zagoru jer je "pismo namjere" uputila 61-godišnjem Marku Skelinu iz Miljevaca, ali je pritom gledatelje potpuno zbunila činjenicama.

"Moja je velika ljubav pjevanje, bila sam na brojnim natjecanjima. Volim profinjenije kafiće, gdje dolaze profinjeniji muškarci" - nizala je Ksenija navodeći kako joj je 47 godina, dok je na ekranu istodobno pisalo da su joj 52!

Isti se podatak uz Ksenijino ime pojavljuje i u drugim djelovima showa.

Upitana kako ocjenjuje konkurenciju, gospođu Milu iz Brdovca i Rusemu iz Donjeg Lapca, Ksenija je ustanovila kako joj one uopće nisu konkurencija, jer je ona "iznad njih".

Ksenijine brojke nisu štimale ni prije dvije godine, kad je na ekranu uz njezino ime stajalo da ima 46 godina, dok se ona predstavljala kao 44-godišnjakinja.

Ksenija se ipak nada da će boraveći u Miljevcima Marka uspjeti privući, kako je rekla, "kvalitetama i ozbiljnim radom".

Marko je Kseniju, jednako kao i druge vatrene osvajačice svog srca, u Miljevcima dočekao psihološki i fizički spreman. 

U molitvi je sve predao u Gospine ruke, a onda prionuo na trbušnjake.

"Sve za njizi! Ko da mi je 20 godina, a ne 60, nu!" - uzbuđeno je vikao Skelin, demonstrirajući svoju tjelesnu spremu.

Miljenik velikog dijela gledateljstva, koje mu iskreno želi da odabere srodnu dušu i uživa s njom, svoju je dobru formu jednostavno objasnio:

"Nema ti do ove miljevačke bure! Vidi me, more bi priora!".

Naslovnica Showbizz