Mozaik Showbizz

Zaboravila potegnuti vodu?!

'Jednostavno imam prirodno svjež dah...': ovih 10 poznatih ljudi ima zaista najgore izgovore kada je u pitanju osobna higijena

Zaboravila potegnuti vodu?!

Svjedočanstva kolega i prijatelja, novinara koji su ih intervjuirali, pa čak i razočaranih fanova potvrdila su: neki celebrityji jednostavno ne održavaju osobnu higijenu na razini koja bi bila prihvatljiva ljudima koji ih okružuju.

Postoji li neki dublji razlog što hodaju svijetom neoprani, šireći neugodne mirise? U većini slučajeva ne, tek rijetki imaju opravdanje o kojem biste mogli razmisliti nakon što se negdje provjetrite, pa bi vam tek kad se dojmovi slegnu moglo zvučati u redu. Ostala zvuče jednostavno suludo.

Na stranici Nicki Swift pronašli smo popis 10 celebrityja s najgorom osobnom higijenom.

1. Gwyneth Paltrow ne koristi dezodorans

Biste li ikada pomislili da vječno sređena glumica zapravo prilično zaudara? Navodno se davno odrekla antiperspiranta koji sadrže aluminij te bacila na isprobavanje prirodnih varijanti. Čini se da baš i "ne pale", budući da su brojni potvrdili da je Gwyneth na nekoliko javnih događaja, potaknuta valjda reflektorima i gomilom fotografa, ne samo djelovala znojno, već se i jako "čula" - najkritičnije je navodno bilo na Met Gali 2013. godine, piše National Enquirer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

2. Russell Crowe ponekad pretjera u izlasku

"On ima problem s tjelesnim mirisom. Draže mi je sjediti niz vjetar od njega", rekla je jednom prilikom danas pokojna voditeljica Joan Rivers za ovog australskog glumca.

Njegovi prijatelji tu su tvrdnju opovrgli, jedan je čak specificirao da nakon izlaska Russell zna smrdjeti na alkohol i curry, ali da problem s higijenom - nema. 

3. Jessica Simpson ne pere zube?!

Bivša pjevačica i dizajnerica priznala je prije nekoliko godina u showu Ellen DeGeneres kako zaista rijetko pere zube. 

"Moji zubi su jako bijeli i ne volim kada su previše klizavi, ali svaki dan koristim vodicu za ispiranje i zubni konac. No ne perem ih na dnevnoj bazi... Znam da zvuči odvratno, ali ja jednostavno imam prirodno svjež dah", rekla je tada i promatrala zgrožene reakcije prisutnih u studiju.

Tu nije kraj njenim biserima. Magazin People prenosi još jednu njenu izjavu, a ova je doista za anale. 

"U 60ima će mi vjerojatno svi redom poispadati, ali ja doslovno imam jako snažne i moćne zube koje ne treba prati", rekla je Simpson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nutella Smile

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

4. Matthew McConaughey ne voli mirisati

"Ne volim mirisati kao nešto drugo. Kada mirišem kao nešto drugo, imam potrebu otuširati se", rekao je jednom prilikom za People Matthew.

Pod "drugo" je uzeo u obzir dezodoranse i parfeme, kupke i pjene za tuširanje, pa možemo samo pretpostaviti da je njegova kolegica Kate Hudson bila u pravu kada mu je na snimanje filma "Kako se riješiti frajera za 10 dana" donijela mineralni dezodorans i zamolila ga da ga počne koristiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serenity (@serenityfilm) on

 

5. Julia Roberts je hippie

Iako je i lijepa Julia na listi onih koji zaziru od dezodoransa, njen problem ipak ide malo dalje od toga. Navodno se ne tušira i po tjedan dana, a ne koristi ni sapun - voli štedjeti vodu.

"Julia je teški hippie. Jako je ekološki osviještena. A voli i mirisati na prirodna ulja", ispričao je glumičin nekadašnji zaštitar za PopCrunch.

Navodno ni kosu ne pere često - budući da je presuha, može danima "izgurati" do sljedećeg pranja.

6. Shia LaBeouf je prljav

Na snimanju filma "Fury" u kojemu glumi vojnika u Drugom svjetskom ratu, Shia se toliko poistovjetio s ulogom i bivanjem u scenskom rovu, da se tjednima odbijao tuširati i prati zube, a navodno je jedan od njih čak i iščupao, piše Daily Mail.

Još jedna anegdota svjedoči slabašnim higijenskim navikama mladog glumca. Na snimanju spota za Sijinu pjesmu "Elastic Heart", majka male plesačice Maddie Ziegler Shiji je u jednom trenutku dala vlažnu maramicu da se obriše jer je "prljav".

7. Cameron Diaz ne vjeruje u dezodorans

Glumica je jednom prilikom izjavila kako "ne vjeruje u dezodorans jer on skuplja sav smrad", piše E!News. Njena preporuka je redovito brijati pazuha kako dlake ne bi radile isto što misli da rade i antiperspiranti - skupljale smrad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 

8. Johnnyju Deppu i Vanessi Paradis higijena nije prioritet

Sudeći prema izjavama izvora bliskih bivšem paru, Johnny Depp i Vanessa Paradis zapravo imaju mnogo toga zajedničkoga, između ostaloga u to spada i izbjegavanje obavljanja redovite higijene.

"Johnny često smrdi jer se rijetko tušira", potvrdio je izvor za Fox News. "Nije pretjerano lud za higijenom, kao ni Vanessa. Teško je biti u njihovu društvu... Higijena im definitivno nije prioritet", dodaje.

9. Megan Fox ne potegne vodu nakon što obavi nuždu

Možda najbizarniji od svih "problema" celebrityja na listi onaj je Megan Fox. Glumica (pre)često zaboravlja potegnuti vodu nakon što obavi nuždu. I sama je jednom prilikom, bez srama, ispričala za Hollywood.com kako su joj prijatelji taj njen običaj znali zamjeriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Highlights by @christopherpiercehair

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

 

10. Roberta Pattinsona nije briga

O njemu su već brojni kolege imali što reći, ali njega to jednostavno ne zanima. Ne tušira se tjednima, proiznao je jednom za portal Extra. Na pitanje je li oprao kosu u zadnjih šest tjedana, odgovorio je:

"Možda. Ne znam. Ne vidim baš smisao u pranju kose... Ako vas nije briga je li vam kosa čista ili ne, zašto biste ju prali? Jer, stan ne čistim jer me nije briga - služi mi samo za spavanje, a kosa, eto, samo da mi bude na glavi... Nije me briga je li čista ili ne", izjavio je i nikada to demantirao.

Naslovnica Showbizz