Mozaik Showbizz

'Molim te, pusti nas...'

U javnost procurio sadržaj skandaloznog pisma: dan nakon vjenčanja, Meghan optužila oca da joj je 'razbio srce u milijun komadića', evo o čemu još piše

'Molim te, pusti nas...'

Otac Meghan Markle proslijedio je medijima pismo koje mu je navodno uputila kći, a na to su ga nagnali nedavni intervjui koje su anonimno dali vojvotkinjini prijatelji za časopis People u kojima su redom naglasili kako je Meghan bila toliko uznemirena sukobom s ocem prije vjenčanja, da mu je bila primorana napisati pismo.

Problematični Thomas Markle okarakteriziran je, i inače, u medijima kao osoba željna pažnje i u potrazi za zaradom, a u pismu koje je objavio Daily Mail i kćerka ga za to optužuje.

 

Objavljena poruka pisana je rukom, a puna je intimnih podataka o vezi koje vojvotkinja od Sussexa ima s ocem. Između ostaloga piše kako joj je "slomio srce na milijun komadića". Poslano je, kaže Thomas, netom nakon što se Markle udala za princa Harryja.

U njemu Meghan optužuje oca da širi laži o njoj i mužu, te da iskorištava njenu vezu za svoj dio medijskoga kolača.

"Uvijek sam te samo voljela, branila, nudila ti svu financijsku pomoć koju sam ti mogla ponuditi, brinula se za tvoje zdravlje... Uvijek sam pitala kako ti mogu pomoći. Zato je bilo grozno iz tabloida saznati za tvoj infarkt... No, umjesto da mi se javiš i prihvatiš moju pomoć, ti si prestao odgovarati i nastavio razgovarati samo s medijima", navodno piše Markle.

"Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, pusti nas da živimo svoj život u miru!", preklinje oca Meghan.

Vojvotkinja još nije prokomentirala istinitost objavljenog sadržaja, kao što se i u prošlosti suzdržavala od bilo kakvih komentara kada je njena obitelj, naročito odnos s ocem i sestrom, u pitanju.

Naslovnica Showbizz