Mozaik Showbizz

Vjerojatno jedina

Prijateljica ima preko milijun pratitelja, a ona bježi od društvenih mreža: poznata glumica ima dobar razlog što ne dijeli privatnost, evo kako to objašnjava

Vjerojatno jedina

Oskarovka Michelle Williams zasigurno je jedna od rijetkih u svojoj generaciji holivudskih glumica koja s društvenim mrežama nema ni najmanju poveznicu. 

38-godišnjakinja je svoje odsutstvo s Interneta objasnila u intervjuu za američki Elle. Majka tinejdžerice, jer njena kći Matilda koju ima iz braka s preminulim kolegom Heathom Ledgerom, napunila je nedavno 13 godina, kaže kako se "s tim svijetom jednostavno ne može poistovjetiti, što ju vjerojatno čini nevažnom u današnje vrijeme".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My ❤️. Tonight on @busytonighttv

A post shared by Busy Philipps (@busyphilipps) on

Glumica se našalila i kako ju neposjedovanje profila na Twitteru i Instagramu vjerojatno izjednačava s onima koji se povuku u usamljeni život u planine te žive u brvnarama bez struje. "Jednostavno nisam osoba za tehnologiju... Odrasla sam uz Emersona, Thoreaua, Whitmana... Ti su me književnici oblikovali, zasadili su sjeme koje se jednostavno ne može razvijati na Internetu...", kaže glumica.

Nije da na Instagram gleda s visoka, dapače, o aktualnostima ju obavještavaju njene kolegice, naročito prijateljica Busy Philipps koja ima preko 1,5 milijuna pratitelja. "Nisam uspjela dokučiti kako iskoristiti društvene mreže kao izvor koji će mi donijeti neko dobro... Ne znam kako ih koristiti kao inspiraciju, to je sve", dodaje.

"Znam da je smiješno što sam toliko neuka u vezi stvari koja je preuzela svijet", zaključuje Williams.

Naslovnica Showbizz