Mozaik Showbizz

TAJNA NOVOG IZGLEDA

Barbara Kolar smršavjela i pokazala vitku liniju: otkrila nam je i kako je uspjela u tome

TAJNA NOVOG IZGLEDA

Omiljena radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar (48) u posljednje je vrijeme vidno smršavjela, a njezini kolege na HRT-u i Anteni Zagreb svakodnevno je obasipaju mnoštvom komplimenata i govore joj kako izgleda bolje nego ikad. Njezinu vitku liniju primijetili su i gledatelji mozaične emisije 'Kod nas doma' koju ova simpatična Zagrepčanka vodi svakog popodneva na državnoj televiziji.

- Ja sam, nažalost, iz one kategorije 'mala ulaganja - veliki prinosi'. Tako da je svaki i najmanji gubitak na vagi rezultat golemog i dugog odricanja. Voljela bih da sam do ovih godina pronašla neku čudesnu formulu, ali nema tu neke tajne, samo patnja, kazala nam je nasmijana Barbara koju ćemo uskoro opet gledati u ulozi voditeljice popularnog glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju', zajedno s Duškom Ćurlićem.

Barbara je velika ljubiteljica mediteranske prehrane i jede puno sezonskog voća i povrća, a otkako je počela paziti na prehranu ne koristi rafinirani šećer ni umjetna sladila već samo med i voćni šećer. Također je izbacila sve one namirnice koje njezin organizam ne prihvaća, poput žitarica, odnosno kruha, slatkiša i tjestenine. - Naučila sam da se linija stvara za stolom, a ne u teretani, kazala je jednom.

Osim što pazi na prehranu, voditeljicu mnogo vesele i duge šetnje s njezinim psom Lolom, plemenitašicom iz roda kavalir King Charles španiel. Često znaju izvan stana provesti i po nekoliko sati, a boravak u prirodi Barbari je najbolji način za rješavanje nakupljenog stresa.

Naslovnica Showbizz