Mozaik Showbizz

'GOSPODIN SAVRŠENI'

Svi ih vide kao najveće konkurentice, a Zagrepčanka i Beograđanka zajedno putuju i tulumare u Istanbulu: ovim su fotografijama šokirale gledateljice showa

'GOSPODIN SAVRŠENI'

Finalni tjedan RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" taman je započeo, reklame "vrište" kako se vruća završnica nipošto ne smije propustiti, a uživljene gledateljice naveliko su se bacile u "gatanja" i procjene koja će djevojka biti zadnji izbor Gorana Jureneca.

Pa se tako u analizama na društvenim mrežama bore bitke između Hane, Aleksandre i Ive, za koju većina vjeruje, ali i tvrdi, da će u konačnici završiti u Goranovom zagrljaju.

"Iva pobjeđuje... Hana je odvratna ...Naprijed Iva!" - naveliko navijaju.

Plavokosu Zagrepčanku, čini se, svi ti "nemiri i strasti" na društvenim mrežama itekako vesele i zabavljaju, pa se i sama rado uključi i odgovori na komentare i objede.

Kad je uz fotografiju, na kojoj je Iva pozirala u Haninom društvu, jedna gledateljica komentirala: "Iva, zubaru i bit ćeš top!", Zagrepčanka joj je uz osmijeh odgovorila: "Bila sam".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predivneee! 😊❤🔥 #gospodinsavrseni #gospodinsavršeni #rtl #thebachelor

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

No ono čime je Iva Runjanin šokirala svoje pratitelje su friško objavljene fotografije s putovanja u kišnom Istanbulu, na kojima uživa u društvu Beograđanke Aleksandre.

Premda Aleks nije skrivala svoju zaljubljenost u Gorana, baš kao ni Iva, konkurentice su u međuvremenu postale jako bliske prijateljice, a gledateljice ne mogu skriti iznenađenost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smiles on our faces tell everything ❤️ #greattime #christmastime #turkey #istanbul #newfriendships

A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin) on

"Osmjesi na našim licima sve govore" - pojasnila je Iva, objašnjavajući fotografiju na kojoj s Aleksandrom pozira u hotelu uz božićno drvce hashtagovima "fenomenalno vrijeme" i "novo prijateljstvo".

"Iva prekrasna si, samo mi nije jasno što radiš tu s Alex..." - zbunjena je pratiteljica.

"OMG" - komentar druge zorno svjedoči nevjericu.

"Jel' to Aleksandra?" - pitaju je i ne vjeruju.

"Je" - odgovorila im je Iva uz emotikon sa zagrljajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istanbul night with 👧👧❤️🌃 #istanbul #sushinight #zumaistanbul

A post shared by Iva Runjanin (@iva_runjanin) on

Naslovnica Showbizz