Mozaik Showbizz

VELIKA EMOTIVKA

'Nakon brodoloma koji su bili veći nego Titanic, napokon sam sretna u ljubavi!': Andrea Šušnjara otkrila novosti i priznala zašto ju je rasplakala predsjednica Kolinda

VELIKA EMOTIVKA

Andrei Šušnjari, pjevačici grupe Magazin, ne silazi osmijeh s lica. I inače vedra i jednostavna djevojka otkrila je ipak da postoji netko posebno zaslužan za njezino zadovoljstvo, tako da statusi koje ispisuje uz fotografije na Instagramu, poput "Volim svoj život", nisu "istipkani" samo tako.

"Sretna sam i zaljubljena i to je sve što ću reć! Nakon brodoloma koji su bili veći nego Titanic, napokon sam sretna u ljubavi! Ali ne bi tila više o tome pričat, ne bi još tila više od toga iznosit u javnost..." - ispričala je Andrea pred kamerama Nove TV uoči koncerta kojeg je Magazin održao u dupkom punom splitskom klubu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aboutlastweekend #andreasusnjara #grupamagazin #onthestage #liveconcert #fullhouse #musicians #instapicture #inthemoment ❤❤

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Popularna pjevačica ustvrdila je i kako je "povučena na svoju mamu", te da bi "vjerojatno bila uspješnija da je manje sramežljiva".

Ispričala je i epizodu kad ju je majka došla gledati njezin prvi nastup na Splitskom festivalu.

"Kupila je kartu, sjela u tamo neki zadnji red, poslušala moj nastup i otišla, nisam je ni ja vidjela, a kamo li netko drugi...".

Osim što grli svog voljenog, Andrea ne pušta iz zagrljaja ni svog psića, pa je tako priznala da je ovih dana rasplakala predsjednica države.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

"Kad sam vidila kako je pasić zagrlija predsjednicu, ja sam počela plakat. Ja sam osjetljiva na te stvari, na životinje... Svaka čast Kolindi,  mislim da je poslužila kao jako dobar primjer da ljudi više udomljavaju, a ne kupuju životinje" - ocijenila je plavokosa Splićanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Andrea je i velika ljubiteljica konja, a za nedavnog susreta s dupinima u Arizoni navela je da bi se, da je moguće, u drugom životu voljela roditi u njihovoj koži.

Naslovnica Showbizz