Mozaik Showbizz

Lokacija tajna

Pridružila se ekipi na jahti: jedna od najpoznatijih holivudskih glumica uživa u Dalmaciji s mužem i sinom

Lokacija tajna

Već se pisalo kako u Dubrovniku ljetuje modna krema u društvu jedne od najmoćnijih žena na svijetu. Giancarlo Giammetti iz modne kuće Valentino na svojoj je jahti ugostio ne samo "glavu" brenda, Valentina Garavanija, već i proslavljenu kreatoricu Diane von Furstenberg, a s njima je i Oprah Winfrey.
 

 

An evening in Dubrovnik with a great woman I am proud to call a friend @oprah

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti) on


'Večer u prekrasnom društvu': jedna od najmoćnijih žena na svijetu uživa u Dalmaciji s poznatim prijateljima, pogledajte kako se ekipa zabavljala po Gradu

Naočiti mlađi muškarac pridružio se Oprah i njenom društvu na odmoru na Jadranu, fotoreporter ga snimio na ukrcaju u gliser

Ekipi se, ako je vjerovati objavama na društvenim mrežma, pridružila i jedna od najpoznatijih holivudskih glumica današnjice. Anne Hathaway u Hrvatsku je došla u društvu supruga Adama Shulmana i sinčića Jonathana, a njihovu je fotografiju odmah požurio objaviti Giammetti na svome Instagramu, uz poruku tople dobrodošlice.
 

 

 

And then they were here ..#shulmanfamily @annehathaway @monsieurgiraffe @sacredsalad

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti) on


Elita plovi Jadranom, ali točnom lokacijom nisu se pohvalili nakon što su isplovili iz Dubrovnika. Kratko su se zaustavili na Hvaru, a potom produžili dalje, igrajući s pratiteljima igru" pogađanja - gdje se trenutno nalazimo.

A dok fanovi pogađaju, ekipa se zabavlja; ljeto se ionako približava kraju...
 

 

#nocaptionnecessary

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti) on

 

Naslovnica Showbizz