Mozaik Showbizz

Morski život

Pratitelji je zbog seksi fotografija počeli prositi pa je objavila i jednu s dečkom: Lokas sa svojom Trogirankom gušta u Primoštenu, romantika je jaka

Morski život

Zgodnim curama, a ni momcima, nije uvijek lako na Instagramu. Voditi rasprave na ovoj društvenoj mreži svakako nije posao koji se može olako shvatiti, a tek komplimenti koje treba znati primiti... Umara sve to, pa je lakše ponekad uštedjeti riječi i stopirati svaki novi komentar - fotografijom.

Lijepa Trogiranka, manekenka Jelena Katarina Kapa, uza sve svoje profesionalne angažmane trebala bi možda angažirati i nekoga tko će joj ideje zanesenih pratitelja na Instagramu lagano odbijati. Prošnja, bil' se udala..? Ne, hvala.
 

 

When the #sun goes down...🌅 #sunkissed #sunset #girl #love #sealife

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on


A kako objavit svijetu da si sretna i zauzeta nego objavom s dečkom? Uz Jelenu se na njenome profilu konačno (rijetke su prilike) ukazao "momak", Joško Lokas, koji je inače prilično tajanstven kad su u pitanju društvene mreže.
 

 

 

🌅 #neverending ❤️ #summer #love #jj #sunset

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on


I to sve nakon što je, potaknut seksi fotkom, Jelenu jedan pratitelj zaprosio. Samo da mu bude djevojka, doduše, ali jedna stvar vodi drugoj... Pa je Trogiranka ponosno objavila i svoju službenu zauzetost.

Pozirala je s Joškom na moru u Primoštenu, a romantika je toliko jaka da izvire iz fotografije. Još je malo ljeta ostalo, pa ovaj domaći par valjda pokušava iskoristiti posljednje dane kupanja zajedno. Pratitelji su, više-manje, oduševljeni; tu izuzimamo nestretnog "prosca".

Više sreće drugi put!

Naslovnica Showbizz