Mozaik Showbizz

BLIŽI SE GODIŠNJICA

Viki Rađa ne skriva koliko uz Dina uživa, za fotografiju s mula u Ražnju pobrala je komplimente, ali onom sa sestrama svih je oduševila

BLIŽI SE GODIŠNJICA

"Din(k)o (K)rađa the man️", "Moj muškarac, moj život"... - statusi su koji prate posljednje objave Viktorije Rađe iz kojih je vidljivo koliko je strastveno još uvijek zaljubljena u svog supruga, s kojim će 20. kolovoza proslaviti 17. godišnjicu braka.

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on


Pratitelji splitske društvene scene još se sjećaju novinskih objava i priča kako je Viktorija izgledala prekrasno u jednostavnoj bijeloj haljini, kad je na Dinovoj jahti Duje, usidrenoj pokraj Korčule, splitskoj košarkaškoj zvijezdi obećala obećala ljubav u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti...

A kako su se uopće Dino i Viktorija sreli jednom je u razgovoru za 24 sata otkrio estradni menadžer Zoran Škugor, koji je u 90-ima pomagao atraktivnoj Splićanki u glazbenoj karijeri.
"Predložio sam joj da dođe u Zagreb i počne pjevati. Te godine Miss Hrvatske postala je Anica Martinović, a Viktorija Đonlić je kao Miss Dalmacije postala njena druga pratilja. Led je probila pjesmom 'Nema veze', no za njezin život puno je važniji bio ručak u zagrebačkom restoranu Atlanta.

Ondje su sjedili njezin današnji suprug Dino Rađa i Toni Kukoč. Između Viki i Dina odmah je zaiskrilo. Kad se preko ljeta vratio u Split, odmah su prohodali, a on ju je vozio na gaže" - ispričao je Škugor.

Kako su ljubavni leptirići lepršali, tako je Viktoriji estradna karijera prestajala biti važna. Poznati splitski par dvije je godine nakon vjenčanja dobio starijeg sina Roka, a 2008. rodio se Niko. Upravo je svojoj djeci Viktorija na Instagramu posvetila još jednu objavu, koja je izazvala nježne reakcije poznatih Splićanki.

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on


Pratitelji su s posebnim komplimentima ispratili Viktorijinu fotografiju snimljenu na najdražem "mulu", onom obiteljske vikendice u Ražnju, na kojoj je njezina besprijekorna figura opet došla do izražaja.

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on


Ipak je "čiste ovacije" izazvala Viktorijina fotografija u društvu sestre, na koju su reagirala i brojna poznata lica, poput Matije Vujice, Ane Gruice, Petre Nižetić.

"Ajme koja slika... antologijska" - poručila je oduševljeno Petra iz San Francisca.

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on


 

 

 

Naslovnica Showbizz