Mozaik Showbizz

Ljeto 2018.

'U najdražem gradu...': Splićanka na Žnjanu pozirala u kupaćem u stilu holivudskih diva, dečkići koji su 'bacili oko' samo su joj uništili fotografiju

Ljeto 2018.

Nije tajna da poduzetnik Dragan Jurilj i njegova supruga Mia vole egzotična putovanja i boravak u luksuznim odmaralištima. Uostalom, njihovi profili na društvenim mrežama puni su fotografija sa zajedničkih avantura, svaka na lokaciji još udaljenijoj od prošle i u hotelu kojega obični smrtnici imaju priliku vidjeti samo u filmovima.

Zanosna Splićanka s imućnim mužićem uživa na Tajlandu: Mia Jurilj otkrila kako se zabavlja u luksuznom odmaralištu

No lijepo je ponekad i vratiti se kući. Uživati malo u udobnosti vlastitoga doma i prošetati poznatim ulicama, udahnuti dobro poznati miris svoga grada i javiti se nekim starim prijateljima - neprocjenjivo je to.

Pa je i ljeto 2018. Mia odlučila, barem djelomično, provesti "u najdražem gradu", kako je napisala uz objavu fotografije sa Žnjana.
 

 

U najdražem gradu 💙

A post shared by 𝕄𝕚𝕒 (@mia21.04jurilj) on


A tamo je pozirala u stilu holivudskih diva i plijenila poglede Splićana koji su pili kavu u jednom od tamošnjih kafića. U jednodijelnom kupaćem kostimu zebrastoga uzorka i sa šeširom širokoga oboda, onako visoka i tanka, Mia je djelovala kao manekenka na službenom snimanju, a "šušur" nije promakao ni ekipici s mora...

"Vidi kako te dečkići gledaju", primijetila je jedna pratiteljica ove zanosne Splićanke, no ova joj je ponudila odgovor u svom stilu.

"Uništili su mi sliku", uzvratila je nedodirljivo, možda malo i ljuto. No vjerujemo da "dečkići" nisu mislili ništa loše, a zadnje da im je na pameti bilo takvoj ljepotici se poigrati s objavama na Instagramu.
 

 

Naslovnica Showbizz