Mozaik Showbizz

NOĆ DUPLOG SPEKTAKLA

Na Ultri se praši u ritmu hrvatske pobjede, naše zastave nose partijaneri, pogledajte kako DJ-jevi sviraju u hrvatskim dresovima; evo tko može ući besplatno

NOĆ DUPLOG SPEKTAKLA

  0.20 - Cijelu je Ultru preuzelo ludilo pobjede hrvatske reprezentacije...

23.52 - Na poljudskoj ljepotici elektronski spektakl tek se očekuje u punini snage, ali atmosfera je sjajna. Navijačko veselje prelilo se i među partijanere...

23.15 - Kako izgleda Ultra u bojama Hrvatske na Instagramu je otkrila pjevačica Zsa Zsa.

 

@ultra U BOJAMAAA HRVATSKEEE ❤️⚪️💙

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

 

22.18 - Marry i Anne iz Londona došle su kako bi uživale u trodnevnom spektaklu, kažu kako su uglavnom stacionirane na Resistance pozornici, jer vole jače ritmove. Atmosfera na Ultri postaje sve uzavrelija...

22.00 - Službe za hitne slučajeve potvrđuju kako još nije bilo potrebe za intervencijama, dodavši kako je sinoć bilo samo nekoliko "sitnih" slučajeva intoksikacije i akutnog otrovanja alkoholom.

21.52 - Grizu se nokti od nervoze uz utakmicu. Nema pravog opuštanja dok Hrvatska ne izbori pobjedu.

21.38 - DJ trio Cheat Codes upravo na Ultri nastupa u hrvatskim dresovima. Utakmica se gleda i na Poljudu, ekran je postavljen ispod sjeverne tribine.

21.28 "Ovo nam je druga godina da smo na Ultri. Stojimo dok nas ne potjeraju!"- smiju se raspoloženi Poljaci.

21.04. - Neki su čak uspjeli i "ubiti oko" u prvim redovima ispred glavne pozornice prije nego što počne prava "žiža".

 

20.40 - Iako još nije počela prava party atmosfera, stadion i okolne pozornice pune se iz minute u minutu. Većina partijanera još se zagrijava na zidićima kako bi se dobro pripremili za cjelonoćni program.

Zatekli smo zanimljivo odjevene i dobro raspoložene djevojke iz New Yorka, kojima je je ovo treći posjet Splitu. Znaju da večeras igra Hrvatska.

- Hrvatska mora pobijediti, Ultra je zakon! Idemo se na šank zagrijatiti' - raspoložene su Newyorčanke.

20.01 - Partijaneri su se pomalo počeli slijevati na poljudsku ljepoticu kako bi počeli uzivati u drugoj večeri željno iščekivanog Ultra Music Festivala. 

Policija je i večeras blokirala prometnicu pokraj skretanja za Tursku kulu. Ulice su pune partijanera i navijača "vatrenih".

Menadžment Ultre je odlučio da osobe s invaliditetom imaju slobodan ulaz na Poljud. A osoba u njihovoj pratnji 50 posto popusta na kartu. Kako bi dobili besplatnu kartu potrebno je dokazati da su osoba s invaliditetom. Ulaznice se mogu dobiti u kioscima gdje se prodaju karte ispred glavnog ulaza.
Brojna su poznata lica tijekom dana objavama na Instagramu otkrila da su sinoć uživala u spektaklu na Poljudu, pa je za očekivati da će se neka od njih, po završetku utakmice, pojaviti na Ultri.

"Jeste li spremni?" - pitala je sinoć Iva Radić iz VIP lože poljudskog stadiona, a sa tribina se javila i Andrea Šušnjara, kao i poznata zaljubljenica u ultra partijanje Anamarija Asanović. Tatjana Jurić je otkrila da je ove godine "debitirala" na Ultri. 

 

 

#umf2018

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

 

 

Prvi put Ultra!✌🏻#ultraeurope

A post shared by Tatjana Jurić 🇭🇷 Croatia (@tatjana_juric) on

 

 

Naslovnica Showbizz