Mozaik Showbizz

Sretna mlada

Vjenčanje iz bajke: nakon tri godine veze, udala se splitska pjevačica, pogledajte kakvu je samo opravu odjenula za feštu

Sretna mlada

Lea Mijatović, bivša pjevačica "Teške industrije" koja je odnedavno zaplovila i solo vodama, udala se za inžinjera elektrotehnike Andreja Šepčića s kojim je u vezi već tri godine.

"Sad me griju tople boje ljubavi i osmijeh tvoj...", napisala je romantičnu posvetu mužu Lea na svome Instagramu, a priložila je i preslatku fotku s pira koji se održao u subotu.
 


Velikoj sreći zgodne Splićanke i supruga nazočile su vesele obitelji s obje strane, kao i brojni prijatelji. RTL-ova voditeljica Ana Radišić, inače mladenkina najbolja prijateljica, dobro se snašla u ulozi kume, a stigli su i gosti iz čitave regije, pa i šire.

Rodbina iz cijele Dalmacije, Istre i Primorja, ali i Njemačke, kako je za Story otkrila nedavno Lea, prisustvovala je bajkovitoj svadbi na luksuznom zagrebačkom imanju. I mladenkin 'look' bio je luksuzan - njenom se dizajnerskom haljinom pohvalio i kreator iza nje, Ivan Alduk, koji ju je opisao kao "sretna mlada".

Kako slika govori više od tisuću riječi, po izrazu lica poznate Splićanke jedino možemo zaključiti da ništa nije lagao - ozarena Lea pozirala je sa suprugom, a zbog fotografije su se rastopili baš svi njeni pratitelji.
 

 

Naslovnica Showbizz