Mozaik Showbizz

Catherine, sakrij se!

Maja Bajamić pobjednica showa 'Tvoje lice zvuči poznato'; Pogledajte nastup Splićanke u vrućem izdanju kojim je oborila žiri s nogu

Catherine, sakrij se!

Maja Bajamić pobjednica je finalne emisije pete sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme 'All That Jazz' kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago oduševila je žiri i natjecatelje te pokupila najviši broj bodova, javlja dnevnik.hr.

Pobjednica sezone imala je čast odabrati kome će Nova TV donirati glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna, a odlučila se za udrugu MS TIM Hrvatska koja pomaže ljudima oboljelima od multiple skleroze.

Publiku i žiri je do suza nasmijao nastup Davora Dretara Dreleta i Damira Poljička koji su kao Doris Dragović i Mladen Bodalec izveli hit 'Baklje ivanjske'. 

U revijalnom dijelu, Ana Vilenica i Matko Knešaurek, oboje transformirani u suprotne spolove, zabavili su publiku izvedbom pjesme ' Hoy Tengo Ganas De Ti' kao Christina Aguilera i Alejandro Fernandez. 

Spektakularnom plesnom i vokalnom izvedbom pjesme 'All That Jazz' kao Catherine Zeta-Jones iz mjuzikla Chicago Maja Bajamić oduševila je sve.

 „Čitava ova sezona bila je demonstracija tvoje sile. Ovo je dostojno izvedbe Chicaga na bilo kojoj svjetskoj pozornici. Ti si toliko talentirana i jedva čekam doći na bilo koji tvoj koncert. Ja se nadam da ćemo biti kolege u mjuziklu!“, oduševljeno je rekao Kedžo nakon Majine spektakularne izvedbe.

„Uspjela si napraviti da ljudi gledaju pred ekranom i govore: Kako je ovo dobro! Svaka čast!“, pohvalama se pridružio Saša.

Nives je rekla kako je iskreno tužna što je ovo bio Majin posljednji nastup ove sezone. „Toliko si divna i talentirana, toliko je sve bilo sjajno i bez greške, baš sam tužna što te više nećemo gledati na ovoj pozornici“, nastavila ju je hvaliti Nives.

„Ja bih zaista volio imati ovakvu točku. Nema labavo kod tebe! Nitko ne može poreći tvoju kvalitetu“, zaključio je Petreković.

Paola Valić Bekić u finalu je energično izvela pjesmu 'Because you loved me' kao Celine Dion, a Katarina Baban, u finalnoj je emisiji pjevala pjesmu 'I'm a Slave 4 U“ transformiravši se u Britney Spears. 

Amel Ćurić izveo je pjesmu 'Insieme: 1992' talijanskog pjevača Tota Cutugna. 

Naslovnica Showbizz