Mozaik Showbizz

PRIJATELJI ILI LJUBAVNICI

Zaiskrilo među bivšim stanarima Big Brothera? Dalmatinci nerazdvojni nakon izlaska iz showa

PRIJATELJI ILI LJUBAVNICI

Svi koji su pažljivije pratili Big Brother vjerojatno su pomislili kako bi između Bojana Mrđenovića i Ana-Marije Brdek nakon završetka reality showa možda moglo zaiskriti na ljubavnom planu, nadajući se kako bi nakon Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša konačno mogli dobiti novi BB par. Ipak, čini se kako za sada ništa od toga, no to ne znači da Amorova strelica možda nije pogodila nekoga od drugih stanara.
 


Jesu li Karla Jakelić i Marin Novaković par? Pitanje je to koje mori mnoge obožavatelje popularnog reality showa, a teorije o novoj BB ljubavi su dodatno potkrijepljenje brojnim fotografijama Splićanke i Omišanina koji se od izlaska iz BB kuće doslovce ne razdvajaju jedan od drugog. Tako je Marinov Instagram profil prepun fotografija s mladom splitskom pjevačicom, a na najnovijoj slici veselo poziraju uz automobil.
 


"Preslatki ste par", "Super ste pa, budite cura i dečko", "Ima li ljepšeg para od vas? Stvoreni ste jedno za drugo!", samo je dio komentara na fotografije s društvenih mreža.

 


Iako je najvjerojatnije tek riječ o prijateljstvu koje se razvilo tijekom boravka u Kući, ipak nećemo ubiti u pojam sve koji navijaju za novi BB par. Kaže se da slika govori više od tisuću riječi - stoga iz priloženih fotografijama najbolje sami procijenite je li možda ipak u pitanju ljubav...

 

 

Naslovnica Showbizz