Mozaik Showbizz

ULAZNICE U PRODAJI

Dubioza Kolektiv na Starom Hajdukovom igralištu u kolovozu u čast Dinu Dvorniku
 

ULAZNICE U PRODAJI

Drugo izdanje festivala "AJ CHA" posvećenog Dinu Dvorniku na Starom Hajdukovom igralištu donosi sjajnu Dubiozu Kolektiv 18. kolovoza ove godine!
Festival “AJ CHA”  posvećen Dinu Dvorniku, održat će se po drugi put u Splitu na nekoliko atraktivnih gradskih lokacija od 16. do 18. kolovoza. Festival je zamišljen kao podsjetnik na Dina Dvornika, velikog glazbenika našeg doba i njegovu bezvremensku glazbu. Na „AJ CHA“ sudjelovat će glazbenici, Dinovi kolege i prijatelji te afirmirani i neafirmirani bendovi i DJ-evi. Vrhunac festivala svakako je koncert Dubioze Kolektiv, jedne od najuspješnijih grupa s ovih područja. Dubioza Kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Obradom Dvornikove pjesme „Treba mi zraka“ otvorili su si vrata ka „AJ CHA“ festivalu te ćemo zajedno s njima proslaviti veliko stvaralaštvo Dina Dvornika. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Do sada su nastupali na mnogim festivalima diljem Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Nizozemske te diljem svijeta promovirajući kulturu ovih prostora.
EarlyBird ulaznice za koncert Dubioze Kolektiv najpovoljnije i najbrže možete kupiti online na  www.croatia-tickets.com po cijeni od 80 kn do 16.5.2018.
Lokacije za održavanje festivala pomno su odabrane, a radi se o mjestima povezanima upravo s Dinom Dvornikom. Festival će više detalja objaviti uskoro, a očekuje se još mnoštvo zanimljivih informacija, kao i najave novih koncerata.


 

Naslovnica Showbizz