Mozaik Showbizz

'Sveti Duje moj'

'Na dobro vam došla Sudamja!': i poznati Splićani danas su napravili đir po Rivi, oni koji nisu mogli, poput Seve, skroz su se raznježili

'Sveti Duje moj'

Radilo se o poznatim facama ili onima manje poznatima, rijetko koji pravi Splićanin na blagdan Svetoga Duje neće napraviti đir po gradu.

Iako šetnjica na radni dan mnogima nije bila po volji, otežana uvelike sparinom i brutalnim temperaturama koje su nas na blagdan 'počastile', uz sporadičnu kišu, što se mora, nije teško.

A trebalo je barem na koju minutu osjetiti današnju atmosferu u gradu, barem se jednom lecnuti na zvuk klepetala i proći kroz more balona od helija. Nešto drveno, pa nazad doma, za one kojima gužva nije najmilija. Oni koji pak guštaju u pučkim veselicama, danas su na svome terenu.

Neki su điravanje 'obavili', pa se već time i pohvalili na društvenim mrežama, gdje su se danas gomilali prigodni 'hashtagovi' i sudamijske objave.

Poznata splitska fitness instruktorica, Renata Lovrinčević Buljan među prvima je objavila kako joj je bilo na fešti Svetog Duje, a njenim se žutim kombinezonom oduševio pogotovo jedan pratitelj, pa ju prozvao 'najlipšom ženom Dalmacije'.
 


Još je jedna splitska ljepotica podsjetila na blagdan. Manekenka Dina Jelaska odavno je preselila u Dubai, ali rijetko koja fešta prođe bez nje, pa tako i ova.
 

 

Split❤️ #svduje #sretanimendan #dujko #split #visitsplit #croatia #stdomnius

A post shared by Dina Jelaska👀 (@d.j.dubai) on


I Andrea Šušnjara prisjetila se prošlogodišnjeg vatrometa, jednim prigodnim kolažom fotki, a ne sumnjamo da ćemo ju, ako joj obaveze dopuste, večeras u nekom trenutku ugledati na Rivi.
 

 

Splićani, na dobro vam došla Sudamja!#imadana #svduje #split ❤❤

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on


"Sretan ti rođendan, grade moj!", poručio je i Giuliano sa splitske Rive.
 


Atraktivnu splitsku sportašicu današnji je dan raznježio s posebnim razlogom: evo koju je poruku poslala mužu s Peristila

A dok neki sretnici feštaju, Severina putuje i radi, no nije zaboravila na današnji dan. Sentimentalnom objavom pokazala je koliko je raznježena Sudamjom; prisjetila se 'Naše bile štorije' s Karanom i izazvala mnoštvo komentara razgaljenih Splićana.

"Na najlipšem dilu svita! Nima Splita do Splita!", komentirali su.
 

Naslovnica Showbizz