Mozaik Showbizz

DEBAKLI ILI SPEKTAKLI

Evo zašto Tajči zadaje velike probleme Amelu i u kojem se ženskom odjevnom komadu Drele najbolje osjeća

DEBAKLI ILI SPEKTAKLI

Ove nedjelje očekuje nas još jedna emisija popularnog showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato". Glumica Katarina Baban  transformirat će se u legendarnog glazbenika Princea.

- Mislim da mi je to do sad najzeznutija transformacija. Jako su velika očekivanja, pogotovo od vokalne trenerice Ivane Husar. Ima puno tog seksipila u sebi. Prednost je što sam ja sitna, i što je i on sitan, pa se neću morati pretjerano trudit bit frajerski nastrojena - veli Katarina.

Amel Ćurić će nakon legendarnog Miše Kovača postati pop ikona Tajči. 

- Prisjetit ću se tih nekih dana kad sam bio mali klinac. Mrzim kad dobijem ove neke s koreografijama, bit ću najgori -  kaže Amel.

Zanimljiva transformacija ovoga tjedna očekuje i Davora Dretara Drelu koji će se transformirati u Heather Small, pjevačicu dance sastava M People.

- Gljiva me gura u ženski spol, a sad me gurnula u nešto što je apsolutno izvan moje komfort zone. Tu očekujem dosta velike probleme i uvjerljivo posljednje mjesto. Heather Small ćemo ovoga puta zvati Heather XL - dodaje Drele koji se pak veseli kotimografskom dijelu.

- Konačno ću se naći u onome što najviše volim nositi, a to je mala crna haljina. - ističe komičar te dodaje kako je najteži zadatk pripao šminkerima i maskerima koji će ga pokušati prevoriti u "poželjnu tamnoputu djevojku".

Maja Bajamić  će se predstaviti kao  Beyonce Knowles, ali na pozornici neće biti sama. Njena pratnja i podrška bit će malena Elena Brnić.

- Najbolja stvar je što sam dobila djevojčicu koja je vanserijska po svim kategorijama, i fizički i vokalno. Kad ju vidim, sjetim se sebe. Mislim da će ovo biti emotivan nastup -  kaže Maja o ovotjednoj ulozi. U sedmoj epizodi očekuju nas i nastupi Paole Valić Bekić koja će postati dio grupe Psihomodo pop, Ane Vilenice koja postaje Dalibor Brun, Damir Poljičak bit će dio grupe Magazin, a Matko Knešaurek utjelovit će Luisa Fonsija.
 
 

Naslovnica Showbizz