Mozaik Showbizz

Opet teorije zavjere

'Kako joj podilaze sa dalmatinskim pjesmama!': nekim obožavateljima zasmetalo kako je Splićanka iznijela Stavrosov vječni hit, drugi pak uvjereni u pobjedu

Opet teorije zavjere

Kako to obično biva, svaki novi 'show' koji se počne prikazivati u Hrvatskoj pobudi pažnju brojnih gledatelja, ali isto tako društvenim mrežama krenu i svakakve priče koje iz epizode u epizodu samo postaju sve nevjerojatnije .

Kad netko starta popraćen epitetom 'favorit', znamo da bi ubrzo trebao navući na se bar poneki zlobni komentar, a u zadnje vrijeme naročito su popularne i teorije zavjere. Uvijek je nekome pobjeda 'namještena', iz tko zna kojeg neobjašnjivog razloga, složit će se dežurni komentatori na društvenim mrežama.

Tako je i ovoga puta na Facebook stranici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' osvanulo mnoštvo komentara na račun nastupa Splićanke Maje Bajamić, koja, ako je suditi prema gledateljima, i nije na najbolji način iznijela Stavrosov vječni, pirski hit 'Dao bih sto Amerika'. Nekima je problem bio u masci, koja baca na Klingonce, neki misle da je Staki ipak 'prevelik zalogaj za ženu', ali nije sve stalo na općem dojmu.

"Kako je rečeno i kako joj podilaze sa dalmatinskim pjesmama... Ne favoriziram je jer joj idu niz dlaku... Neke izvedbe su joj super neke loše...točno se vidi da ju forsiraju...", uvjeren je jedan gledatelj.

Drugi su pak oduševljeni, ne vide loše ništa, te pobjedu u Majinom slučaju smatraju sigurnom.

"Točno pogodi kako treba otpjevati...strašna je. Pobjeda zagarantirana!", pišu u komentarima.

 

Naslovnica Showbizz