Mozaik Showbizz

GOSPE MOJA...

Svi su mislili da time zavodi, a ona se ustvari 'trese od straja': Rozga razotkrila svoju ranjivost i 'blagoslovila nasljednicu'

GOSPE MOJA...

"Kako vam se svidio nastup?" - upitala je svoje pratitelje na Instagramu glumica Katarina Baban, koja je izazvala sveopće oduševljenje sinoćnjim nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Premda na kraju nije završila "zasuta" desetkama i dvanaesticama, kako je žiri dao naslutiti u izjavama nakon što je izvela "medley" hitova Jelene Rozge, imitatorski nastup glumice među tv publikom je izazvao oduševljenje.

Kao im kod same splitske pjevačice. Rozga je, naime, pratila iz backstagea nastup Babanove, što ova nije ni znala i, komentirajući ga, priznala Mešinu i Bitorajcu detalj kojeg fanovi popularne Splićanke zacijelo nisu znali. A vjerojatno takvo objašnjenje ne bi ni očekivali.

Nižući pohvale za Katarinu Baban, Rozga je, naime, ispričala i sljedeće:

''Intonativno je bila savršena, ali skinula je moj mot i treptala je kao ja. Kada izađem na binu puno trepćem i svi misle da mi smetaju ili trepavice ili svjetla, ali to je zapravo od treme!'' - priznala je Jelena, koja je rado i zapjevala s Katarinom.


Koliko je bila oduševljena nastupom Katarine Baban dokazuje i to što je i dan kasnije, bez obzira što uživa na romantičnom putovanju u Rimu, reagirala i na njene objave na Instagramu.

"Sad sam mirnija, imam nasljednicu!!" - poručila je Katarini.

 

Iiii kako vam se svidio nastup..? ❤️🙊👯 @tlzphr

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

 

❤️ #vatican #rome #sunday #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Naslovnica Showbizz