Mozaik Showbizz

UGAĐALE NEPCIMA

U Splitu nema zime za dobru zabavu: Sandra Perković opet gušta u dobroj spizi, a evo gdje je pjevačica Magazina feštala za rođendan

UGAĐALE NEPCIMA

Zadnjih se par dana Split spominje ponajprije u kontekstu snijega, ali nije s niskim temperaturama i padalinama iz grada iščezla sva zabava, dapače.
Usprkos lošim vremenskim uvjetima na cestama, do Splita je tako, primjerice, stigla jedna od poznatijih zaljubljenica u grad pod Marjanom, Sandra Perković, koja mu i inače često, što poslom što privatno, dolazi u posjete.
Sportašica koja u medijima pažnju plijeni i zahvaljujući atraktivnom izgledu, objavom na Instagramu tako je otkrila kako je u restoranu Bota Šore uživala u sushiju, inače svom najdražem jelu.

 

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Na drugoj poznatoj splitskoj gastro lokaciji, pubu-restoranu "Fabrique" uživala je Andrea Šušnjara, koja je ondje proslavila svoj 31. rođendan, a objava fotografije na kojoj blista u crnoj pripijenoj i opasno dekoltiranoj haljini zaradila je nebrojeno komplimenata i "lajkova".

 

#31

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Andrea nije slavila samo jednu večer, fešta se nastavila i u njezinom domu gdje je otkrila, kako je napisala, "obitelj koju je sama izabrala"...

 

 

Obitelj koju sam sama odabrala 💖 #homeedition #myfamily #happybirthday

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Naslovnica Showbizz