Mozaik Showbizz

VIDI SE IZ AVIONA

Atraktivnu Domenicu mnogi vide kao Rozginu nasljednicu, a naočiti Dubrovčanin ne pušta je iz zagrljaja

VIDI SE IZ AVIONA

Domenica Žuvela lijepa je Velolučanka i najnovija pjevačka akvizicija bračnog para Huljić, koju je publika premijerno vidjela ovog ljeta na Splitskom festivalu, gdje je debitirala s pjesmom "Kad sam s tobom".

Da u slučaju senzualne pjevačice cijela priča neće stati na prvom koraku vidi se iz aviona iz istoimenog singla, kojim ova plavuša sebi krči daljnji estradni put.  

"U potpunosti vjerujem Vjekoslavi i Tončiju na odabiru teksta i glazbe, jer me poznaju već godinama i najbolje znaju kakve pjesme odgovaraju mom karakteru i glasu" - komentirala je Domenica, inače bliska prijateljica Hane Huljić i apsolventica splitske Glazbene akademije.

Scensko iskustvo stekla je kao prateći vokal Madre Badessi i Petru Graši, a ono gažersko kao pjevačica u splitskoj grupi "Boss".I premda mnogi ne mogu ne uočiti u Domenicom facijalnom izričaju puno sličnosti s Jelenom Rozgom i prepoznatljivog "treptanja okicama", brojni vlastiti aduti Velolučanki se ne mogu osporiti.

U videu za pjesmu ponovno joj je partner naočiti splitski glumac Nikša Arčanin, a simpatični je spot režirao novi Huljićev suradnik Rino Barbir.
 


 

 

Naslovnica Showbizz