Mozaik Showbizz

'JA SAM TI BILA PRIVJESAK'

'Svaka moja pjesma oslikava istinite stvari!': Vjekoslava Huljić o 'kontroverznim' stihovima zbog kojih je napadaju

'JA SAM TI BILA PRIVJESAK'

"Ja sam ti bila privjesak što se sija, obmana il' kopija, što se nosi da se vidi ko je jak, idi al' priznaj da sam ja, sve u jednom, žena, majka žena, majka, kraljica..."

"Krojači sudbine moje, razbijte tanjur fini od porculana, vratite taj otučen sa svih strana, jer ova je ljubav ko jeftina hrana lošeg restorana..."

"Uzmi da je ovo kraj, knjigu mi ne otvaraj, jer si svakodnevno nju kidao po stranicu..." - samo je maleni dio iz beskrajne niske stihova koje je za najtiražnije hrvatske izvođeče nanizala Vjekoslava Huljić.

U intervjuu za tportal, Vjekoslava je ustvrdila kako "svaka njena pjesma oslikava nekakve osjećaje, istinite stvari koje su se desile...".

"Čim čovjek otvori oči, kreće njegova knjiga života..." - kaže Vjekoslava.

O kritikama koje se svako toliko obruše na njezin rad veli:

'Napisala sam stotine tekstova i dogodi se tu i tamo da nekome nešto zasmeta. S time se ne zamaram. Nitko nije cijepljen od ljudskih mišljenja i komentara, ali, na sreću, nismo cijepljeni ni od ljubavi...".

Supruga Tonča Huljića kazuje kako je pisanje njezin "posao, hobi i zadovoljstvo".

"Uvijek se nešto radi. Sad smo završili projekt Jeleni Rozgi, čiji je album 'Moderna žena' pet tjedana prvi po prodaji, no stalno su neki novi tekstovi na tapetu, u glavi, a trenutno radim i na novoj knjizi. Sretna sam što uvijek imam što raditi..." - zaključuje uspješna Splićanka.

 

Naslovnica Showbizz