Mozaik Showbizz

Nakon splita i šibenika...

Ivana Kovač druga na Ohridskom festivalu

Nakon splita i šibenika...

Nakon što je na ovogodišnjem Splitskom festivalu dobila nagradu za najboljeg debitanta, a potom zajedno s članicama klape “Neverin” za “Šibensku grandecu” osvojila prvu nagradu publike i žirija na 13. “Dalmatinskoj šansoni”, nekadašnja pjevačica “Magazina” vratila se sa 17. ohridskog festivala “Ohridski trubaduri” s 2. nagradom stručnog žirija.

− Nastupila sam s pjesmom “Ulice života” s ovogodišnjeg Splita. Bilo mi je super, Ohrid je predivan. Svako priznanje znači, ali na ovo sam jako ponosna jer su mi ga dodijelili ljudi koji uglavnom nikada prije nisu čuli za mene. Za nagradu sam dobila sedmodnevni boravak u hotelu “Riviera” u Ohridu, koji planiram iskoristiti iduće ljeto − kazala nam je Ivana, koja se ozbiljno priprema za objavu svojeg prvog singla.

− Sve bi trebalo biti gotovo za mjesec dana. Moram odabrati između dvije pjesme, koje potpisuju Vlado Kalember i Željko Pavičić. Osim toga, očekuju me probe s novim bendom, nakon čega bih počela s nastupima − kazala nam je uzbuđena Ivana.

S.L., foto: biljana gaurina / cropix

Naslovnica Showbizz