StoryEditor
ShowbizTELEFONI ZVONE

‘Zvijezde pjevaju‘ su upravo stopirane! Na HRT-u su donijeli odluku da popularni show ne kreće u subotu! Najprije su ukinuli publiku, a sad i sve 

Piše V.P.
16. ožujka 2020. - 17:35
Barbara Kolar i Duško Ćurlić obavješteni su da 'čekaju'. Nitko ne zna kolikoNeja Markicevic/Cropix

Iako je sve bilo spremno da show "Zvijezde pjevaju" ove subote krene s emitiranjem, doduše bez prisustva publike, doznajemo kako su na HRT-u ipak odlučili kako će se nova sezona odgoditi do daljnjega.

O svojoj su odluci obavijestili pjevače mentore, kao i poznate osobe koje su trebale pjevački sudjelovati u emisiji.

U ovom je trenutku još neizvjesno prognozirati kada bi se "Zvijezde pjevaju" mogle početi prikazivati, s obzirom da se situacija oko koronavirusa u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj mjenja iz sata u sat.

Kao što smo već pisali, umjesto Tonyja Cetinskog koji je zbog korone već odustao kao član žirija, trebao je za sudački stol sjesti Jurica Pađen, uz Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju.

Za najbolji pjevački par trebali su se boriti: Josipa Kusić i Dino Jelusić, Areta Ćurković i Goran Bošković, Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, Damir Smrtić i Ivana Kindl, Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić, Dean Kotiga i Lidija Bačić, Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak, te Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić. 

#ZVIJEZDE PJEVAJU#ODGAĐAJU SE ZVIJEZDE PJEVAJU

Izdvojeno

29. lipanj 2020 11:39