Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ShowbizDruštvena distanca

Zvijezda serije ‘Igra prijestolja‘ o simptomima koronavirusa: ‘Pozitivan sam. Moja obitelj i ja smo u samoizolaciji. Morate biti ekstremno oprezni...‘

Piše PSD
17. ožujka 2020. - 11:10
Loic Venance/AFP

Glumac Kristofer Hivju, poznat domaćoj publici po ulozi Tormunda Giantsbanea u seriji "Igra prijestolja", objavio je na društvenoj mreži kako je pozitivan na koronavirus.

Nakon što su saznali za dijagnozu, njegoa obitelj i on su u samoizolaciji. Žive u Norveškoj, odakle su i poslali poruku mnogobrojnim obožavateljima - lik Tormunda u seriji koja je zaludjela svijet jedan je od heroja posljednje sezone i među omiljenima.

"Žao mi je što vam moram reći da sam pozitivan na koronavirus. Moja obitelj i ja smo u samoizolaciji do daljnjega. Dobro nam je, ja imam samo blaže simptome prehlade", napisao je Hivju na Instagramu.

Upozorio je svoje pratitelje kako bi trebali biti "ekstremno oprezni" prilikom pranja ruku i socijalno se distancirati od drugih.  "Samo činite što god je potrebno kako biste zaustavili širenje", napisao je uz dodatak kako postoje oni čije bi zdravlje moglo biti ozbiljno narušeno ako dođu u kontakt sa zaraženom osobom.

"Zajedno se možemo boriti protiv ovoga i spriječiti krize u bolnicama! Molim vas da se brinete jedni za druge, ostanite mi zdravi! Slijedite upute nadležnih i zaštitite ne samo sebe, već čitavu vašu zajednicu, naročito starije i one s prijašnjim zdravstvenim problemima", zaključuje u svojoj objavi popularni glumac.

#KRISTOFER HIVJU#KORONAVIRUS#POZNATI I KORONAVIRUS

Izdvojeno