StoryEditor
ShowbizU OPASNOSTI

Zvijezda filma ‘Fantastične zvijeri‘ na svojoj farmi drži mladu majku i njeno troje djece, a imanje je navodno pretrpano vatrenim oružjem, streljivom i marihuanom

Piše Petra Fürst/JL
24. lipnja 2022. - 17:33

Zvijezda filma 'Fantastične zvijeri', Ezra Miller, na svojoj farmi u Vermontu navodno drži mladu majku i njeno troje malene djece, imanje je navodno pretrpano vatrenim oružjem, streljivom i marihuanom, piše Jutarnji list.

Više izvora koji su upoznati sa situacijom, uključujući oca djece, iznijeli su optužbe u razgovoru za Rolling Stone.

Dva izvora izrazila su zabrinutost za sigurnost djece, koja su stara od jedne do pet godina, navodeći da su na imanju koje se prostire na 96 hektara puške razbacane bez nadzora.

Rolling Stone tvrdi da su pregledali videosnimku iz travnja te da se čini kako se na njoj vidi najmanje osam komada jurišnog oružja, pušaka i pištolja koji su razbacani po dnevnom boravku, a neko oružje je čak bilo naslonjeno na plišane životinje.

Jedan izvor dodaje kako je jednogodišnje dijete navodno uzelo metak te ga stavilo u usta, a oba izvora navode i da pred djecom često puše marihuanu.

image
Angela Weiss/Afp

Također se navodi da se na glumčevom posjedu nalazi velika farma kanabisa te da se ona ne nalazi među 25 državnih licenciranih uzgajivača.

Prema tvrdnjama Rolling Stonea, 25-godišnja majka i njeno troje djece žive na Millerovom imanju od sredine travnja, nakon što su se upoznali na Havajima mjesec dana prije.

Međutim, majka ističe kako ona i njena djeca nisu u opasnosti, već da joj je glumac ustvari pomogao da pobjegne od navodno 'nasilnog bivšeg partnera' i omogućio joj 'sigurno okruženje za njeno troje djece'.

Prema Rolling Stoneu, majka je u svibnju prošle godine protiv oca svoje djece pokrenula slučaj zbog navodnog obiteljskog zlostavljanja, ali se od njega odustalo jer se na sudu nisu pojavila oba roditelja. U međuvremenu, otac negira sve optužbe za zlostavljanje.

Sudac je u listopadu prošle godine sudski postupak stavio na čekanje, a otac je kasnije podnio tužbu protiv majke, kada je u travnju s djecom pobjegla iz države.

image
Alessandro Di Ciommo/Nurphoto Via Afp

Otac djece tvrdi da je 29-godišnji glumac odveo ženu i njihovo troje djece u svoju kuću u Vermontu bez njegova znanja, a za Rolling Stone je ispričao da se od tada ne može viđati niti razgovarati s njima.

- Imao sam loš predosjećaj, rekao je otac koji je ostao anoniman.

- Želim otići po svoju djecu, oni mi znače sve u životu, dodaje.

Sredinom svibnja kontaktirao je Odjel za djecu i obitelj u Vermontu te lokalnu policiju kako bi proveli zdravstvene provjere njegove djece.

Socijalni radnik navodno je posjetio Millerovu farmu sredinom svibnja, obavijestivši oca da njegova djeca 'izgledaju dobro'.

Ovo je, inače, samo posljednja od više zabrinjavajućih situacija u kojima se ove godine našao poznati glumac.

Ranije ovoga mjeseca, zabrinuti roditelji 18-godišnjakinje iz Sjeverne Dakote optužili su glumca da je navodno psihološki manipulirao njihovom kćeri i zlostavljao ju, što je ona odlučno poricala.

Već sljedeći tjedan, zabrinuti roditelji u Massachusettsu optužili su Millera da se neprimjereno ponaša prema njihovom 12-godišnjem djetetu.

Miller je također više puta uhićen na Havajima, zbog nereda i uznemiravanja, a zatim zbog napada drugog stupnja, a snimljen je i kako guši obožavatelja u baru na Islandu, objavio je Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2022 04:26