StoryEditor
ShowbizNOVA ULOGA

Zgodni Sobin pokazao isklesani torzo i novu tetovažu i priznao: Nikad sebi ne bih priuštio ljubavni trokut, u vezi sam vjeran kao pas

Piše L.L.
9. rujna 2019. - 12:43
sobin0000

"Zadovoljstvo mi je igrati ulogu u kojoj stalno osjećam napetost, kad ne znam hoće me netko poljubiti ili udariti. Taj lik Igora koliko god da je lud, ima svoj mir u glavi, za razliku od mene privatno, koji stalno nešto analiziram.

Kada dođem raditi, ja se isključim i odmorim" - ispričao je Slavko Sobin za 24sata.

Splitski glumac u ulozi beskurpuloznog Igora gledateljima Nove TV predstavio se u novoj dramskoj seriji "Drugo ime ljubavi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskoro. Drugo ime ljubavi. @novatv_

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Tim je povodom rekao ponešto i o sebi osobno.

"Situaciju u kakvoj sam se našao u seriji nisam nikada doživio u privatnom životu. U vezi sam vjeran kao pas i ne bih si to nikad priuštio!" - ustvrdio je.

Za potrebe uloge u seriji splitski glumac je trebao nositi umjetnu tetovažu maka na podlaktici, ali mu se toliko svidio da ga je odlučio tetovirati zapravo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Ja imam tri maka!" - otkrila mu je kolegica Ana Herceg uz objavu na Instagramu.

Tetovaža je oduševila i nepobornice tetoviranja.

"Ne volim tatoo, nisam za to trajno obilježavanje, ali ovo tvoje me sad bas poljuljalo... Nisam vjerovala da ću ikad to reći za tatoo: krasno, posebno, decentno...". 

I bez maka na ruci Slavko Sobin je "debelo šarmirao" televizijsku publiku ulogom Žungula u seriji "Crno bijeli svijet", no ovaj put, čini se, ne smatra da će biti miljenik.

"Nema tu pomoći! U ljubavnom sam trokutu s Momčilom Otaševićem koji je miljenik nacije!" - zaključio je Sobin.

"Izgubit ću bitku u simpatijama. S druge strane, nakon 'Plesa sa zvijezdama' dobio sam samopouzdanje..." - priznao je uz osmijeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2022 17:38