StoryEditor
ShowbizIsti ukus

Zgodni blizanci, sinovi zagrebačkog ugostiteljskog para, osvojili su srca dvije domaće pjevačice: ljepotice dijele još nešto zajedničko, veže ih sami početak karijera

Piše L. L.
29. ožujka 2019. - 19:52

Pjevačica Lana Jurčević oduvijek je bila prilično tajanstvena u vezi svojeg privatnog života - tek je nedavno objavila da je sretno zaljubljena, no pratiteljima je svoga partnera pokazala tek s leđa.

Uskoro je uslijedila i službena potvrda, jer je "hint" ipak bio dovoljan da se donesu neki zaključci. Lana je u vezi s Filipom Kratofilom, zgodnim Zagrepčaninom čiji su roditelji poznati ugostitelji i vlasnici jednog od posjećenijih restorana u metropoli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐨🐨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Da im ruže cvjetaju, potvrdili su za Lanin 34. rođendan kada je Filip dragoj posvetio objavu u kojoj je napisao: "Sjećam se dana koji mi je promijenio život, bio je to dan kad sam upoznao tebe. Od tog trenutka samo jednu stvar znam sigurno: Ne želim više nijedan trenutak provesti bez tebe. Volim te".

No još je jedna domaća pjevačica pala na šarm zgodnog zagrebačkog dečka - Filip ima brata blizanca, zove se Antonio, a u vezi je s popularnom Zsa Zsaom, piše Jutarnji list.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow, sunset, him... come ooooon. Oh liifee...Pinch me🙊🤭😍 #nijeprimjerenozamladeod__

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

A Zsa Zsa je još tajnovitija od Lane kada je u pitanju privatnost, neki obožavatelji ne znaju ni da joj je pravo ime Jelena Znidarić. Pjevačica koja je prošle godine napravila dar mar na domaćoj sceni, osvojila brojne nagrade, među ostalima za mladu izvođačicu, počela je karijeru upravo kao prateći vokal Lane Jurčević.

Čini se da djevojke, osim kada je u pitanju isti ukus za muškarce, vežu i neke zajedničke uspomene...

#LANA JURČEVIĆ#ZSA ZSA#FILIP KRATOFIL#ANTONIO KRATOFIL

Izdvojeno

07. srpanj 2020 04:15