StoryEditor
ShowbizLOŠE GODINE za glumca

Žene su uzdisale za njim, a danas ga se mnogi plaše: nekadašnji seks simbol zbog bolesti i estetskih zahvata potpuno se izobličio, svakim pojavljivanjem u javnosti izazove šok i nevjericu

Piše I. P.
18. studenog 2019. - 20:22
RTX14048 (1)

Zvijezda filmova "Top Gun" i "Batman" Val Kilmer nekoć je bio jedan od najseksepilnijih i najuspješnijih hollywoodskih glumaca. Danas ga se rijetko može vidjeti u javnosti, a kad se pojavi, kod fanova uglavnom izaziva zabrinutost zbog svog mršavog izgleda, otečenog lica i neobičnih odjevnih kombinacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

Neko vrijeme borio se s viškom kilograma, a mnogi tvrde da je njegovoj transformaciji doprinio i veliki broj plastičnih operacija koje mu nisu pomogle da zadrži mladoliki izgled. Osim toga, njegov organizam iscrpila je mukotrpna borba sa zloćudnom bolešću, koju je dugo negirao, baš kao i estetske zahvate.

U posljednje vrijeme Kilmer je počeo ponovno posjećivati odabrane događaje, pa su tako na društvenim mrežama ovih dana osvanule fotografije s jedne izložbe. Pedesetdevetogodišnji glumac pustio je kosu, izrazito je mršav, a na vratu nosi prepoznatljivu maramu kojom skriva traheostomu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tasia Wells/Tasia Noelle Photo (@tasianoellephoto) on

Kilmer je tek 2017. godine priznao da se bori s rakom grla, i to od 2015., iako je sve to vrijeme negirao govorkanja o bolesti. U intervjuu za The Hollywood Reporter rekao je da bolest uzela zamaha, da teško diše i gubi glas. 

Osim kemoterapije, glumac je tada izjavio da mu najviše pomaže vjera. Pripadnik je Kršćanske znanosti koja uči da je svaka bolest rezultat "mentalne greške", a samim time se može liječiti molitvom. Za većinu pristaša ove sekte, duhovno iscjeljenje je učinkovit izbor te zbog toga teško pristaju na medicinsko liječenje i uglavnom se predaju snazi molitve. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

Unatoč bolesti, Kilmer je nastavio s radom, te se pojavljivao u nekoliko filmova koji nisu postigli prevelik uspjeh. 2017. godine igrao je glavnu ulogu u horor filmu "The Super", a iste godine pojavio se i u filmu "The Snowman". 2018. godine ostvario je ulogu u iransko-američkoj komediji "Rođen".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

Nakon dugo vremena, glumac bi se sljedeće godine trebao pojaviti u jednom većem filmskom projektu, a riječ je o drugom nastavku kultnog filma Top Gun.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 12:58