StoryEditor
ShowbizZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE

Željko Samardžić o promjeni životnog stila: ‘Kad sam otkrio svoju dijagnozu, počeo sam više brinuti o sebi. Mene je zadesilo, nosim se s tim kako znam i umijem‘

Piše M.P.
8. prosinca 2021. - 11:49

Pjevač Željko Samardžić saznao je prije osam godina da ima probleme štitne žlijezde, zbog čega su mu liječnici savjetovali da promijeni način života i da se posveti svom zdravlju. On je to poslušao i počeo više brinuti o sebi, a za medije je otkrio i kako se danas nosi s bolešću, prenosi Mondo.

- To je jedna autoimuna bolest štitnjače koja stvara povremene probleme, ali čim sam krenuo s redovitim terapijama, sve je u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to. Žene uglavnom obolijevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se s tim kako znam i umijem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hashimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo, a da to nisam ni znao - rekao je Samardžić.

Samardžić je javnost nedavno iznenadio i promjenom imidža, pojavivši se s brkovima. Pjevač kaže da mu je taj imidž bio vrlo zanimljiv, ali da se brkova morao riješiti iz zdravstvenih razloga.

- Brkovi su otišli, ali možda se jednog dana vrate. Bilo je interesantno, a onda sam imao nekih problema s kožom pa mi je smetalo brijanje. Sad kad gledam te slike, moram reći da su me poprilično postarili - prokomentirao je pjevač.

Novi imidž ni Željkovu suprugu Maju, s kojom je u braku 44 godine, nije ostavio ravnodušnom.

- Supruga je dobila novog muža poslije 40 godina braka - smije se Željko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. kolovoz 2022 22:18