ShowbizIzazvala divljenje

Zbog ovoga Meghan Markle mnogi vole sto puta više; evo što je zaručnica princa Charlesa otkrila o sebi

Piše L.G.K.
11. travanj 2018. - 16:32

Kad smo pomislili da Meghan Markle ne možemo voljeti više nego što je već volimo, ona nas tjera da je volimo sto puta više - oduševljeno piše "zeleni" portal onegreenplanet.org.
Amerikanka koja će 19. svibnja postati supruga britanskog princa Harryja srca mnogih već je osvojila time što je veliki zagovornik usvajanja kućnih ljubimaca, kao i time što su ona i Harry, kako se nedavno saznalo, od pozvanih na vjenčanje zatražili da umjesto kupovanja svadbenih darova novac doniraju dobrotvornim organizacijama. No posebno divljenje "zelenih" koje "eksponencijalno raste" Meghan je izazvala nakon što je nedavno u razgovoru za "Best Health" otkrila da je tokom radnog tjedna na njezinom jelovniku - biljna hrana.
Kako je izjavila, veganka je preko tjedna kako bi ostala "fit" i zdrava, dok je za vikend "nešto fleksibilnija" u odnosu na vrstu hrane. Radi se o ravnoteži, objasnila je, i nije riječ o nekoj posebnoj dijeti, nego jednostavno o načinu života. S portala onegreenplanet.org ističu kako je, kad se zna "koliko je strašna situacija na planetu" zbog izrazito mesne prehrane svjetske populacije sjajno vidjeti slavne osobe kako govore u korist životinja i očuvanja okoliša pružajući snažan osobni primjer.
 

#ZELENI#VEGANI#MEGHAN MARKLE#KRALJVSKA OBITELJ