StoryEditor
ShowbizUdala se Ana Zaninović

Zavirili smo na raskošno vjenčanje poznate Splićanke: jedan trenutak bio je posebno emotivan, a romantična vjenčanica krije zanimljivu priču

Piše PSD
21. lipnja 2017. - 14:10
Ana Zaninovic031

Samo mjesec dana nakon što joj je sestra blizanka uplovila u bračnu luku, i Ana Zaninović odlučila je stati pred oltar. Lijepa Splićanka u subotu se udala za dugogodišnju ljubav, ekonomista Duju Đapića.

Da naše najpoznatije tekvandoašice vole dijeliti sve, jasno je kao dan, a svojim su vjenčanjima to potvrdile. Naime, Ana je odlučila uzvanicima prirediti svojevrsnu "reprizu" sestrinoga pira, pa su tako (većinom isti) gosti imali priliku prisustvovati iznimno sličnim svadbama u razmaku od samo mjesec dana.

I Ana je pred oltar stala u crkvi Gospe od Pojišana, a kasnije je uzvanike povela do Hotela Park gdje su proslavili sretni događaj. Kuma joj je bila kolegica tekvandoašica Marina Sumić, a obitelj i prijatelji odazvali su se u velikom broju i ovoga puta.

Djevojke ipak nisu baš sve podijelile jer se Ana odlučila za ponešto drugačiju opravu. Dok je za Lucijinu vjenčanicu bio zaslužan splitski modni dvojac Arileo, Aninu je kreirala prijateljica i poznata kreatorica Alksandra Dojčinović. Haljina je dizajnirana "naslijepo", jer su Ana i njen muž u zadnji trenutak odabrali točan datum svadbe.

Posebno je emotivan bio trenutak prvog plesa. Naime, mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Vinka Coce 'Najdraža moja'.

Inače, sretni par uskoro očekuje i svoje prvo dijete, a kako su istaknuli, sretni su što će se ono roditi u braku.

Još fotografija možete pogledati ovdje.

#LUCIJA ZANINOVIĆ#ANA ZANINOVIĆ

Izdvojeno

06. srpanj 2020 03:47