StoryEditor
ShowbizSve joj je ravno

Zaradila tužbu od obožavatelja zbog prilično banalne stvari: Madonna je oduvijek šokirala publiku, hoće li joj se ovaj put obiti o glavu?; 'Imamo i mi život!'

Piše M.Dr.
12. studenog 2019. - 14:37
RTX6UE32

"Nešto morate shvatiti", kazala je Madonna na početku koncerta u Las Vegasu prije koji dan. "A to je da... Kraljica nikad ne kasni!", dovršila je misao, ostavivši okupljene u deliriju. 

No poruka je u stvari odgovor na prozivke njenih fanova, jednog posebno.

Ikonu popa naime, piše CNN, tužio je jedan njezin obožavatelj, možda sada već i bivši, imena Nate Hollander i to zato što je Madonna pomakla termin koncerta koji će se održati 17. prosinca 2019. u Miamiju. Iako je platio karte, neće moći biti prisutan - Nate je svoje ulaznice pribavio, naime, još u kolovozu, no obavijest koja je na Madonninoj stranici izašla 23. listopada dotukla ga je...

Madonna je, naime, koncert zakazala za 20:30, a onda ga je pomakla na - 22:30.

I tako je Nate prije koji dan odlučio podnijeti tužbu protiv kraljice popa. On kaže da je kupio tri karte koje je platio oko tisuću dolara, čak i malo više, a  organizatori su pomakli termin. Veli i kako je bezuspješno pokušavao dobiti povrat novca.

Na Madonnu trenutno "sikću" i ostali fanovi koji su planirali na koncert u Miami, posebice tinejđeri, jer u Miamiju ne smiju biti vani sami nakon 23 sata, a koncert počinje u 22:30. Plus činjenica što Madonna i inače kasni na svoje koncerte, pa tako od njega, na kraju, ne bi vidjeli ništa. Ona je naime na zadnjem koncertu u Las Vegasu na binu izašla tek u 00:30.

- Tip kraj mene hrkao je glasnije od njenih pjesama i dosta ljudi je skandiralo i tražilo da im vrate pare - napisao je jedan korisnik na Twiteru.

- U Bostonu ista stvar. Makli su termin koncerta sa 20:30 na 22:30 sati. Dajte kad će izaći na pozornicu, moram sutra na posao! - napisala je jedna žena.

- Gledaj Madonna, mi dolazimo u nedjelju (17.11.) na koncert, ali molim te, nemoj kasniti. Mi te volimo, ali i mi imamo život!! Čini nam se da nas ne poštuješ!! - poručili su joj.

Madonna je trenutno na turneji po Sjevernoj Americi. 'MADAME X TOUR' turneja traje do kraja prosinca no čini se da su problemi za kraljicu popa tek počeli... Ili možda ne. Madonna se, čini se, puno ne uznemirava oko cjelokupne situacije.

 Cijene karata za ovu turneju kreću se po zlato, od 52 dolara pa do skoro nevjerojatnih dvije tisuće dolara.

#MADONNA#LAS VEGAS#TURNEJA 2019#SJEVERNA AMERIKA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 06:18