StoryEditor
ShowbizMa je li moguće?

'Za dan u bijelome... Za zauvijek! Još malo...': obukla je vjenčanicu, ma vodi li to Grašo Danijelu konačno pred oltar?

Piše M. Me.
23. ožujka 2017. - 16:24
Danijela

Najfriškija objava Danijele Martinović izazvala je veliku pozornost svojih fanova na Instagramu. Naime, na crno-bijeloj fotografiji nasmijana splitska pjevačica pozira u bijeloj svečanoj haljini koja poprilično nalikuje vjenčanici.

- Za ono naše... Za dan u bijelome... Za zauvijek! Još malo... I spremni smo! - napisala je lijepa Danijela uz objavu, a čestitke u komentarima su odmah počele prštati.

Poručuje li to da će uskoro s dugogodišnjim zaručnikom Petrom Grašom napokon stupiti pred oltar ili je pak riječ o nekakvoj kampanji za modnu kuću Arileo koju je tagirala u objavi, preostaje nam tek vidjeti.

Iako se poznati par prije nekoliko mjeseci izjasnio da nema u planu uploviti u bračnu luku, pirtisak fanova i medija nije popuštao, pa su u prosincu izjavili da ne isključuju ipak tu mogućnost.

- A nama je to odavno dosadilo, očito medijima nije! Tako da svako malo mi nešto pro forme, da ispadnemo pristojni, kažemo. Danas ako pitate možda ćemo da, a možda ćemo ne - rekli su tada Petar i Danijela za In Magazin.

Kako god da bilo, moramo priznati, bijelo joj baš lijepo pristaje...

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 17:15