StoryEditor
ShowbizVrijeme leti

Za 19. obljetnicu filma Harry Potter okupila se glumačka ekipa i ispričali zabavne detalje: Smijao sam se tijekom snimanja Dumbledoreovog sprovoda

Piše PSD
16. studenog 2020. - 10:24
Ron, Hermione i HarryIMDB

Prošlo je 19 godina otkako je u kina izašao prvi od sedam Harry Potter filmova nastalih po mega uspješnoj knjizi J. K. Rowling, Harry Potter i kamen mudraca. Tim povodom okupila se ekipa sa snimanja filma, ove godine zahvaljujući okolnostima u virtualnom obliku i razveselila fanove detaljima sa snimanja, ali i informacijama o tome što im se sada događa u životu, prenosi E magazine.

Okupljanje je organizirao i svih pozvao Tom Felton koji je igrao glavnog dječjeg negativca, školskog nasilnika Draco Malfoya. Koristeći hashtag #19YearsLater fanovi su moli naći razgovor na platformi Veep.

Tomu se pridružio Daniel Radcliffe, koji je glumio glavnog protagonista; Rupert Grint, koji je glumio nespretnog Rona; James i Oliver Phelps, koji su glumili Ronovu jednako crvenokosu braću Freda i Georgea; Evanna Lynch, koja je tumačila Lunu Lovegood; Mark Williams, koji je glumio Ronova oca Arthura; Jason Isaacs, koji je igrao Dracova oca i velikog negativca Deatheatera Luciusa; Bonnie Wright, koja je glumila Harryjevu djevojku i Ronovu sestru Ginny; i Alfred Enoch, koji je glumio zlatnog dječaka Hogwartsa Deana Thomasa.

Glumci su se zajedno prisjetili svih lijepih uspomena koje su za većinu njih bile integralni dio odrastanja s obzirom na to da su bili 'prvašići' kada je snimanje počelo i izašao prvi film 2001. Neki od njih danas su već i u braku pa je Rupert ispričao kako je on znao biti vrlo nezreo i šaljiv na setu čak i onda kada je trebalo biti ozbiljnim, a danas se zato posve uozbiljio, pa je prijateljima i kolegama pokazao slike svoje nedavno rođene kćeri.

-Sjećam se da bi na snimanju to uvijek bile najneprimjerenije scene, poput Dumbledoreova pogreba na kojem sam bio posebno loš. Iz nekog razloga, to mi je bilo apsolutno smiješno. I da, jednom kad se počneš smijati, vrlo je teško zaustaviti se. Imao sam vrlo lošu reputaciju, znali su me zvati 'Idi - opet - Grint', jer nikad ne bih mogao učiniti ništa, a da to ne ponavljamo kao 20 puta, ispričao je 'Ron'.

Glavna ženska zvijezda Emma Watson nije bila prisutna na obljetnici, ali ova ni nije bila dugo unaprijed organizirana i odvila se spontano. Očekuje se veće i službenije okupljanje za godinu dana kada se slavi jubilarna 20. godišnjica. A do tada ekipa ostaje u kontaktu preko poruka i u zajedničkoj grupi na WhatsAppu u kojoj uvijek provjeravaju jesu li svi ok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2021 11:51