StoryEditor
ShowbizVESELA PROSLAVA

Vrckasta pjevačica u svom stilu zagazila u 40-te; Pogledajte kakvu je tortu dobila od mladenke, što joj je time htjela poručiti?

Piše I. P.
22. rujna 2019. - 14:52

Pjevačica Maja Šuput omiljena je hrvatska svadbena pjevačica, pa ne čudi da je i svoj rođendan ove godine dočekala upravo u svadbenoj dvorani. Pjevala je sinoć mladencima u Sukošanu, a oni su joj zauzvrat pripremili rođendansko iznenađenje.

U ponoć su samo za nju stigli baloni i cvijeće, a pjevačica je bila oduševljena i tortom, koju je za nju naručila mladenka. 

Šuput je na svom Instagram profilu postavila i fotografiju na kojoj pozira s mužem Nenadom Tatarinovim (34) i članovima svog benda.

 

Inače, Šuput je u braku s mladim poduzetnikom Tatarinovim od svibnja ove godine, a već mjesecima rado odgovara na pitanja o širenju njihove male obitelji. 

Nedavno je za časopis Story, na sam spomen ulaska u 40-te sama rekla kako je napokon odrasla i da je spremna biti majka.

- Neni i meni to nije tema, istina je da oboje jako želimo postati roditelji, ali nismo u grču – kazala je pjevačica i dodala kako bi ona voljela dečka, a muž kćerkicu, no da im to nije presudno.

 

- Šalu na stranu, ipak sam u tim godinama kad je najvažnije da je dijete živo i zdravo. Spol je nevažan - smatra pjevačica.

Spomenula je da bi i drugom najvažnijem muškarcu u njenom životu, stilistu Marku Grubniću, draža bila djevojčica i da on već priprema stajlinge za nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. listopad 2020 14:04