StoryEditor
ShowbizBurni preokreti

Vratio se u show, pa šokirao promjenom: Dalmatinac koji je tek ispao iz 'Života na vagi' pojavio s 30 kilograma manje, a tri su cure poslane kući; 'Bojim se što će biti kad izađem...'

22. studenog 2019. - 22:20
životnavazi

Vaganje u večerašnjoj epizodi "Života na vagi" prvo je ovogodišnje koje je rezultiralo eliminacijom čak tri kandidatkinje. Ujedno je i prvo koje je uključilo neke stare stanare ove poznate reality kuće u kojoj je samo jedan cilj - rješavanje suvišnih kilograma.

Na vaganje su, naime, stigli svi kandidati eliminirani dosad - Ivan Filipović, Držislav, Alen, Marino, Julija... Neki od njih tijekom boravka van kuće uspjeli su skinuti i pozamašnu količinu kilograma, što je gurnulo neke od sadašnjih kandidata ispod "crvene linije".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

"Bojim se što će biti kada izađem jer mi rezultati nisu dobri. Jako sam kasno shvatila da ja to mogu. Ali bolje da sam shvatila sad nego nikad", izrazila je na početku emisije sve svoje nesigurnosti Ana, a time kao da je predvidjela svoje večerašnje ispadanje. Upravo je 22-godišnja Vinkovčanka bila prva koja je napustila show večeras, a ispod crte gurnuli su ju bivši kandidati koji su izgubili više od nje u prethodnom ciklusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Najavljeno je tada da će se i svi oni kandidati koji su postigli bolje rezultate od kandidata u kući - vratiti u show! Deset njih bit će u borbi za finalnu nagradu, a među njima ipak neće biti Dugoraćanka Danijela - i ona je bila među tri kandidatkinje koje su napustile show, no svojim je rezultatima ova njegovateljica iz Dalmacije zadovoljna, tek će se vani nastaviti boriti da dođe do konačnog cilja, kako je govorila kroz emisiju, dok ne padne na 70 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

S njom se ispod crvene linije našla Nea. Njoj se na vagi pokazao rezultat od 2,9 kilograma, što nije bilo dovoljno da ostane u showu. Danijelina kolegica napustila ga je s njom, a tijekom emisije izgubila je ukupno 24,2 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Život na vagi (@zivot_na_vagi_rtl) on

Među povratnicima rasturio je ponajviše Zadranin Marino. On se u show vratio s čak 30 kilograma manje, šokiravši time sve okupljene, budući da je bio poznat kao "lijeni Dalmatinac".

"Trčim, osjetim da mi fali tih 30 kg. A što će tek biti još s vremenom… Jako sam sretan“, kazao je ozareno. A iako još ne znamo koji kandidati idu u finale, publika već nagađa da će se duhoviti Marino naći među onima koji će se boriti za nagradu.

Zadranin Marino Marušić, kandidat 'Života na vagi', za 'Slobodnu' otkriva: Više od svega volio bih da me može gledati pokojni otac. Onaj zbog kojeg sam se prijavio

Izdvojeno

10. srpanj 2020 22:31