StoryEditor
ShowbizTOMISLAV GRABI DALJE

‘Vraćam se u moju Hercegovinu!‘ uskliknula je Karmen koja je ispala iz ‘Masterchefa‘. ‘Raspala‘ se i rasplakala, hobotnica u tempuri za nju je bila ‘kobna‘

Piše M.P.
23. studenog 2021. - 10:03

Kompleksan kulinarski zadatak u kojem su natjecatelji morali replicirati recept za hobotnicu bio je "koban" za Karmen Jurčić, kandidatkinju MasterChefa, koja je uspjela izboriti svoje mjesto u top devet najboljih natjecatelja ove sezone.

''Nisam do sada nikada radila s hobotnicom, nisam ni njezin ljubitelj'', komentirala je Karmen kada su natjecatelji u eliminacijskom izazovu čuli koje će jelo morati pripremiti.

No, kad se približila tanjuru na kojem je kreativno bilo posloženo jelo s hobotnicom, bila je oduševljena.

''Okusi su fenomenalni'' - ustvrdila je nakon što je probala.

S njom su u posljednjem eliminacijskom izazovu sudjelovali Tomislav Marković i Ema Baniček, a morali su replicirati krak hobotnice u tempuri, aromatiziran dimljenom crvenom paprikom, okruglice od hobotnice, umak od paprike, majonezu od rikole, čips od češnjaka i ragu.

Iako su sami kandidati predvidjeli da će za izradu ovog jela dobiti između 30 i 40 minuta, na raspolaganju su imali 60.

Karmen je dovršavala svoj tanjur najduže od svih, sve do zadnje sekunde, te nije na njega stigla staviti čips od češnjaka. Kada je žiri proglasio kraj, "raspala se" i rasplakala.

image
Nova TV Press


''Bila sam razočarana, imala sam određene ciljeve u glavi i onda se dogodi ovo. Puno toga bih htjela popraviti i vratiti vrijeme i početi drugačije. Mogla sam bolje, ali nisam. Očito je neki razlog zašto nisam. Valjda Božja volja. Nije sve u životu kako si sam zamisliš'' - zaključila je mlada Karmen.

Najbolje jelo, prema procjeni žirija, imao je Tomislav.

Bilo je izgledom najsličnije, a nedostajao mu je samo lješnjak.

''Sretan sam, presretan, što sam i dalje u showu!'', kazao je natjecatelj, koji je otpočetka najveći favorit za pobjedu.

Za Hercegovku Karmen ovo je bilo posljednje kuhanje u showu.

''Ušla sam u MasterChef s puno neznanja, a izlazim s puno znanja. Ušla sam sama, a izlazim s puno prijatelja. Ušla sam uplašena i izlazim sretna, vesela, puna samopouzdanja i spremna za sve ono što me čeka. Vraćam se u moju Hercegovinu!'' - uskliknula je, ne dajući se obeshrabriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. siječanj 2022 13:27