StoryEditor
ShowbizLJEPOTICA USPJEŠNA GLUMICA

Vlaška posla Ane Gruice oduševila Zagrepčane

Piše PSD.
25. studenog 2013. - 13:01
Glumica Ana Gruica, u društvu majke i kćeri, Jadranke i Matee Elezović, oduševile su na zagrebačkim kazališnim daskama. U glumačkom talentu lijepe Splićanke, koja je za potrebe predstave dobila brkove i postala ružno pače, uživali su i glazbenik Luka Nižetić, televizijska voditeljica Marijana Batinić, urednica i voditeljica Lana Pavić, glumci Robert Kurbaša, Matko Knesaurek, glumice Matija Prskalo, Marija Sekelez i Marija Kohn te vizažistica Ivana Bilandžija.

- Presretna sam da smo Vlaška posla izveli i u Zagrebu. Publika je odlično prihvatila predstavu i vjerujem kako ćemo je često izvoditi - izjavila je Ana Gruica.

U suvremenoj komediji Vlaška posla koja govori o problemu ostavštine, splitska ljepotica utjelovila je ružnu i zavidnu ženu koja zbog vlastitog nezadovoljstva želi zaustaviti udaju svoje sestre. Akademska glumica koja svojom ljepotom oduzima dah gdje god se pojavi, prvi put je nastupila pred zagrebačkom publikom i u zagrebačkom kazalištu Vidra pokazala svoje glumačke sposobnosti.

Odlični dijalozi, izvrsno posloženi karakteri na sceni te poznavanje mentaliteta ljudi samo su dio odlične suvremene komedije ispunjene smijehom koja je do sada na noge podigla brojne gledatelje diljem Hrvatske.

PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2021 04:18