StoryEditor
ShowbizKakav pogled

Vježbanje joj se isplatilo: Velolučanka ovoga ljeta izgleda najbolje dosad, a ove fotografije s njenoga otoka to i dokazuju

Piše J. V.
12. kolovoza 2018. - 19:16
36160389_265760157491111_5290038027945508864_n

Oni koji su se iščuđavali kako jedna sitna djevojka poput Fani Stipković može odrađivati, bez greške, zahtjevne treninge koje je dijelila na svome Instagramu prošle zime, ovoga su ljeta dubioze riješili.

Velolučanka je pokazala mišićavu figuru kakvom se mogu pohvaliti mnoge svjetske "bodybuilderice", a tako valjda i ušutkala nevjernike. Treninzi su stvarni, mišići isto, a voditeljica odavno nije izgledala bolje.

'Puno je informacija krivo napisano o mojoj bolesti': Fani Stipković nakon dužeg izbivanja posjetit će svoju 'oazu mira', a otkrila je i što ju vraća na otok

Objavila je najprije fotografiju iz Dubrovnika na kojoj su u prvome planu njeni brutalni "trbušnjaci", da bi potom objavama sa svoga otoka "dotukla" malo onih koje izdanje u crvenom kupaćem kostimu na točkice nije oborilo.
 


"Whoa, opsjednut sam tobom", "Silueta više otkriva nego skriva", samo su neki od komentara koje su joj uputili njeni oduševljeni fanovi, mahom Španjolci koji su u nju "infišali" upoznavši ju kao voditeljicu sportskih emisija u Madridu.
 

 

#VELA LUKA#FANI STIPKOVIć

Izdvojeno