StoryEditor
ShowbizU NOVOJ ULOZI

Viktorija u današnjem InMagazinu debitira kao voditeljica i otkriva: Bolje muzem krave od Danijele!

Piše PSD.
16. ožujka 2015. - 16:02
"Dobro poznajem splitsku ekipu 'In Magazina'. Nekoliko puta su me intervjuirali i uvijek bi im u šali otimala mikrofon, postavljala pitanja i glumila voditelja. Iz tih pomalo smiješnih situacija često sam slušala komentare kako bih trebala razmisliti o vlastitom showu..." - ispričala je za t-portal Viktorija Đonlić, koju će gledatelji Nove TV danas prvi put vidjeti u ulozi tv reporterke u rubrici "Veni, vidi, Viki".

Nekadašnja missica, kratkotrajno pjevačica i povremeno manekenka za svoju je prvu gošću izabrala dobru prijateljicu Danijelu Martinović koja je - osmislila sve ostalo.

Idemo u Koprivno!

- Odmah mi je priskočila u pomoć i rekla: "Ja ću ti bit gost. Idemo u Koprivno i napravit ćemo Danijelu u izdanju u kojem je publika i gledateljstvo još nisu vidjeli." Bila sam oduševljena!

I tako su se Viktorija i Danijela susrele po prvi put sa - pravim seoskim poslovima.

- Ni Danijela ni ja nikad nismo muzle krave. Ovo nam je bilo prvo takvo iskustvo. Naravno, bilo nam je urnebesno smiješno. I mislim da sam bila vještija i bolja od Danijele! - ustvrdila je Viki.

Izrazila je želju da jednom u emisiji ugosti Brucea Willisa ("Za njega se ne bi trebala pripremati!"), ali i Doris Dragović. Upitana ima li šanse da s druge strane mikrofona posjedne svoga supruga Dina, odgovorila je:

- Intervju s Dinom Rađom bi mogao biti jako, jako zanimljiv gledateljstvu. Moglo bi se tu nešto i srediti. Preko veze, naravno!

PSD, FOTO: CROPIX
item - id = 266973
related id = 0 -> 254511
related id = 1 -> 254497
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. listopad 2021 00:39