StoryEditor
Showbizopustite se...

Vikend je pred vratima, evo gdje se zabaviti: prije nego krenete u program, provjerite što je na programu splitskih klubova

Piše PSD
8. studenog 2019. - 11:24
shutterstock_247679890

Baš vas briga što drugi misle o tome, mi smo sigurni da ste zaslužili dobro se zabaviti i opustiti nakon dugog radnog tjedna, čak i ako ste niste ubili od obaveza. Prije nego krenetu u program, moglo bi vas zanimati što je na programu splitskih klubova.

Večeras je u klubu Zenta Noć legendi na kojoj kao poseban gost nastupa Jure Brkljača. Izvodit će Oliverove pjesme, a zapjevat će i Dinove, Mišine, Banove i Cocine hitove.

U Vanille će u petak koncert održati Domenica, a u Back Baru Plan B nastupa NEnormalni Balašević tribute band, najpoznatiji bend koji izvodi pjesme omiljenog balkanskog pjesnika. Sam Balašević ih je zvao da nastupe u njegovom show-u na RTS-u, a pojedini članovi Balaševićevog benda su i nastupali s (Ne)normalnima.

U baru Versi je večer domaćih hitova na kojoj nastupaju Igor Cukrov i Marsel B.

U subotu u Zente nastupaju Krešo Bengalka i mladi triljski gangsta reper Grše.

U Antiquea u subotu sviraju diktatori, a Quasimoda je R&B / Pop / Disco party.

Cijelog vikenda u Judinom drvu održava se deseto izdanje Festivala autorskih bendova ST-@rt 2019. Jubilarno izdanje bit će u znaku najistaknutijih bendova koji su nastupili na proteklih 9 izdanja, a pridružit će im se Justin's Johnson i Kries.

U petak s početkom u 21.30 nastupaju Justin's Johnson, Mind Zoo, FlyingHead Bend, The Splitters i Billie Joan, a u subotu, u istom terminu, Kries, REAH band, Kundyak Mezhie, Last Man Standing i Tvrtko Stijena.

Prije pohoda na noćne klubove možete se zabaviti u Infozoni uz večer modernih društvenih igara Ajmo se igrat! koja počinje u 20 sati, a završava u ponoć. Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST nudi svoju bogatu kolekciju igara, ali zainteresirani mogu donijeti i svoju igru. Prije toga, s početkom u 19 sati, u sklopu festivala Format možete poslušati predavanje Jasena Boke Tragovima Odiseja po Mediteranu i Jadranu.

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 05:29